- İsim
- Samet
- Araç
- Tiguan Elegance 1.5TSI evo2
Hmm tşk ler hocam, tel hakkında kuşkularımı giderdiniz. Bu ürün naylon gibi maddeden mi yapılmış acaba, gerçi güneşe dayanıklı özel maddedir muhakkak yangın ateş riskinden dolayı.Ben de yaklaşık o civarda bir fiyata almıştım. Hani ucuz mu değil sonuçta güneşlik diyorsunuz. Ama Bi kere alıp yıllarca her aldığınız arabada kullanıyorsunuz bu ürünü. En sevdiğim yani çevresindeki teller sayesinde sıkı duruyor sağa sola yamulmuyor. Aşırı güneşli yolculuklarda yarısını açıp arka tarafta yolculuk yapanlara veriyorum koydukları gibi duruyor hışırdamıyor etmiyor güneş gelmesini bariz kesiyor; ısınmasını da yeterli seviyede engelliyor. Standart güneşliklerden aşağı kalır yanı yok. Tellerin Kırılması vs söz konusu olmadı Bi senelik kullanımda. El alışınca tek hamlede katlayıp koyuyorsunuz
Benim kullandığım da bu ürünün aynısı aynı marka. Yukarıda da fotoğrafını attım cama uyguladığı halini. Tek parça olsa boşluk olmadan aynanın olduğu kısmı nasıl kapatmayı düşünüyorsunuz? İlk posta olan cama içten sıkı oturan modelden değil, piyasada olanların hemen hemen hepsi elinizdekinin birebir aynısı. Belli ki araca dahi uygulamadan burda tavsiye veriyorsunuz keşke uygulayıp ona göre yorum yazsaydınız da sağlıklı bir Geri bildirim olsaydı
Isıyı komple kesmesi imkansız zaten, maksat konsola gelecek direkt güneş ışığını kessin yeterli Bunca yıl standart gri güneşlik kullandım ya küçük geliyor yada cama yapışmadığından konsola seriyorum, o nedenle de ön koltuk, vites kısımlarına,bardaklık kısmına vs güneş geliyordu. Uygun bir zamanda gidebilirsem alacağım. Çok sağolun hocam.
Bu güneşlik seriliyken içten de şekil duruyordur sanırım