BEŞİKTAŞ

Baskıyı biz bile hissederken futbolcuların bundan etkilenmemesi mümkün değil. Kaldı ki oyunda bunu net olarak gördük. Neyse ki bursa deplasmani kazasiz belasiz geçildi. Eğer ki biz Kasımpaşa maçını alırsak İBB bizden sonra oynayacağı için ve zor bir deplasmanda olduğu için puan kaybetmesi sürpriz olmayacaktır.

Baskıyı biz bile hissederken futbolcuların bundan etkilenmemesi mümkün değil. Kaldı ki oyunda bunu net olarak gördük. Neyse ki bursa deplasmani kazasiz belasiz geçildi. Eğer ki biz Kasımpaşa maçını alırsak İBB bizden sonra oynayacağı için ve zor bir deplasmanda olduğu için puan kaybetmesi sürpriz olmayacaktır.
hocam baskıyı hissediyorlar, tamam buna kabulüm. fakat şu panik olayını anlayamıyorum. defanssımızdaki panik olayı. adamlar tecrübeli diyoruz, acemi topçular gibi panik yapıyorlar. nerdeyse panikten kendi kalemize gol atacağız. neticede fenerbahçe maçında son saniyede kendi kalemize attıkta... sabaha kadar oynansa fenerbahçe gol atamazdı. onların yerine biz attık, maçı bitirdik.

birde şunu anlayamıyorum. 1-0 öne geçmişsin. at 2.golü rahatla. niye korkak oynayıp kendi sahana çekiliyorsun. zaten defansımız evlere şenlik ve panik.

hocam baskıyı hissediyorlar, tamam buna kabulüm. fakat şu panik olayını anlayamıyorum. defanssımızdaki panik olayı. adamlar tecrübeli diyoruz, acemi topçular gibi panik yapıyorlar. nerdeyse panikten kendi kalemize gol atacağız. neticede fenerbahçe maçında son saniyede kendi kalemize attıkta... sabaha kadar oynansa fenerbahçe gol atamazdı. onların yerine biz attık, maçı bitirdik.
birde şunu anlayamıyorum. 1-0 öne geçmişsin. at 2.golü rahatla. niye korkak oynayıp kendi sahana çekiliyorsun. zaten defansımız evlere şenlik ve panik.
Hocam haklısın. Ligin boyu kisaldigi için öne geçilen her maçta koruma içgüdüsü ile hareket ediyor takım. Hatta dışarda hocanın ileri çıkın yaslanmayin hareketlerini görüyoruz. Ama oyun içinde oyuncularda koruma duygusu ağır basıyor. Defanstaki panik tez konusu olur gerçekten. Lyon maçı Fabri, fb maçı marcelo-fabri, bütün maçlar tosic hataları ister istemez panik havası yarattı son dönem. Çünkü yapılan hatalar pahalıya patladı hep. Umarım özgüven kaybı çok yaşanmaz.

Sent from my SM-N9000Q using GolfTutkusu mobile app

Geçen sene son dört maçı hatırlayalım, çatır çatır oynayıp takımı taşıyan Sosa ve Gomez.

Geriye düştüğümüzde klübede ağlayan Necip.

Ben bu sene saha içi lider bir oyuncu profilimizin olmadığını düşünüyorum.

Geçen sene son dört maçı hatırlayalım, çatır çatır oynayıp takımı taşıyan Sosa ve Gomez.
Geriye düştüğümüzde klübede ağlayan Necip.
Ben bu sene saha içi lider bir oyuncu profilimizin olmadığını düşünüyorum.
Gomezin soğukkanlıligini taşıyan hiç bir oyuncumuz yok şu an. Adam profesyoneldi. Ama Eyşanlik yaptı bize

Hocam abubakar fantastik goller paslar atıyor bir gomez değil ama yoktan var ediyor, ne bir kanat yedeğimiz var nede orta saha ipimiz Oğuzhanın gününde olmasına ve q7 nin kırmızı yememesine kaldı, babel 4 maç yok 1 maç var son 3 maçtan birisi de babel alacak dilerimki bize anlamsız kin güden kasımpaşa maçında parlar, kolay gözüksede antep maçıda çetin hem hocası hemde yönetimi düşman gerçi kim dost kaldı orasıda meçhul ben bu olayı şu söze bağlıyorum @@stadı yokken şerefli ikincilikleri ile sempatik olan beşiktaş artık bir tehlike @@@ ligde klüp başkanlarının yarısı fener yarısı gs üyesiyken sevilmememiz normal.

Bu ligin ağası Beşiktaş
Allahım şükürler olsun. Az kaldı. Haftaya bir aksilik olmazsa antepte statta olacağım. Umarım yarın İBB puan kaybeder de haftaya şampiyonluk Kutlarım antepte [emoji7][emoji7]

Elimizdeki kupayı verecektik nedeyse, bunun asıl sebebi kıl payı kaçan uefa kupası maçı, takım atamadı üstünden, neyseki toplarladık bu günlere geldik, Ya iki maçımızı kazanıp son maçta şampiyon olacağız, yada trabzon bir iyilik yapıp haftaya şampyonluk maçına çıkmamızı sağlayacak, Dün abubakar muhteşemdi, yaşı genç artık gomez unutulmalı alınabiliyorsa alınmalı, talisca firikik var şut var ama o oynarken 10 kişiyiz 25m çok para bence sousa tipinde bir orta saha , kanatlara bir takviye ve meşhur defansımız düzeltirlirse beşiktaş 3x3 garantiler. Gönlümden geçen 5 yıl ambargo koyması :)  

Allahım şükürler olsun. Az kaldı. Haftaya bir aksilik olmazsa antepte statta olacağım. Umarım yarın İBB puan kaybeder de haftaya şampiyonluk Kutlarım antepte [emoji7][emoji7]
Hocam dileğin gerçek oldu şampiyonluk antep maçına kaldı. İnşallah bende şampiyonluk kutlamalarına gidebilirim diyecem ama zor gibi son dk bir ihtimal belki

Hocam dileğin gerçek oldu şampiyonluk antep maçına kaldı. İnşallah bende şampiyonluk kutlamalarına gidebilirim diyecem ama zor gibi son dk bir ihtimal belki
Kutlamalara son saatler. 3 Yıldızlı Beşiktaş bayraklarını hazır edelim. s=bigstar :000042-medium:

3 yıldızlı formalarımız inşallah nete sızanlar değildir...

3 yıldızlı formalarımız inşallah nete sızanlar değildir...
Bilerek sızıyor hocam nabız ölçmek için , Beşiktaşlı olarak çok değişik birşeyler beklemiyorum 1- siyah beyaz çubuklu 2- beyaz forma 3 - siyah forma umarım macera peşine düşmezler

Antep'den bildiriyorum. Hava serin. Yarın maç saati ne olur bilmem [emoji23][emoji23]

Geri
Üst Alt