- İsim
- Mustafa Kemal
@beratx Beşiktaş Galatasarayı rahat yenerdi hocam ama şu anda futbola küsmüş bir hocamız dayak yemiş oyuncularımız mevcut karşılığında da suçlanan bir takımız moral motivasyon + yönde etkilemiş ise 3-0 alırız yok akıllar o maçta kaldıysa 3-0 yeniliriz ligide 4. Bitiririz, her koşulda Beşiktaş Beşiktaş dır. Lakin kendi adıma seneye sadece İngiltere ve İspanya maçlarını izlemek istiyorum arap sermayesinin elinde olan bir tiyatroyu izlemek istemiyorum diyeceksiniz ki o liglerdede arap sermayesi var evet var ligin adını satmışlar ama karakterini değil, Eskiden dost olan herkesin ikinci takımı olan Beşiktaş mental olarak en iyi duruma geldiği için diğer takımlar henüz bunu sindiremedi düşünün işinizde uzmansınız 50-60 yaşında daha dün hor gördüğünüz yardımcınız sizi geçti hemde hakkı ile bunu herkez sindiremez ekonomi eğitim sağlık hepsinde sınıfta kalmışız fakir eğlencesi futbol olmuş (maddi olarak fakirlikten bahsetmiyorum) Hepsi kötü Beşiktaş iyi de demiyorum sadece Adalet istiyoruz her alanda 3-1 biter diyorum ?