Serdar Hocam aslında Ersan çok kalifiye bir defans oyuncusu değil. Tabi ilk geldiği sezondan bağları kopana kadar olan kısmını çıkarıyorum. Mesela Ersandan bir daha bir Porto maçı performansı göremedik. Ancak mevcut kadro içerisinde Rhodolfo ile en uyumlu tamamlayıcı kişi Ersan. Peki neden Ersan? Neden Milosevic, Pedro, Tosic değil?Negatiwe dedi:Ersanın olmadığı maçlarda puan kayıpları ve gol yemeler tesadüf değil gibi.
Çok doğru tespitler hocam, güzel anlatmışsınız.mandufla dedi:Serdar Hocam aslında Ersan çok kalifiye bir defans oyuncusu değil. Tabi ilk geldiği sezondan bağları kopana kadar olan kısmını çıkarıyorum. Mesela Ersandan bir daha bir Porto maçı performansı göremedik. Ancak mevcut kadro içerisinde Rhodolfo ile en uyumlu tamamlayıcı kişi Ersan. Peki neden Ersan? Neden Milosevic, Pedro, Tosic değil?Ersanın olmadığı maçlarda puan kayıpları ve gol yemeler tesadüf değil gibi.
Bence cevap çok basit. Agresiflik.
Rhodolfo oyunu okumasını bilen, çok iyi seviyede olmasa da topu oyuna sokabilen, pozisyon bilgisi yüksek, hava toplarına hakim ve lider özellikli bir oyuncu.Bunun tamamlayıcısı ne olabilir. Ya Mascherano tarzı hızlı bir stoper yada agresifliği yüksek Ersan, Egemen tarzı bir oyuncu. Mevcut kadro içerisinde o yüzden Ersanı arıyoruz. Tosic tarafına gelen bütün hava toplarını Akhisarlı oyuncular rahat aldı. Tosic rahatsız bile edemedi almayı bırak. Ersan alamasa bile o topa girip rakibi rahatsız ediyor, faul yapıyor yani yakın oynuyordu. Ama Ersan olmayınca topu rahat alan Akhisarda kaldı hep top.
sonuç: Yani dediğiniz gibi puan kaybı tesadüf değil.
Aynen Serdar Hocam. Kaleci ve defans hattı sağlam olmalı. Kaldı ki bizde bir de kaleci sıkıntısı var. Hiç girmiyorum o mevzuyaNegatiwe dedi:Çok doğru tespitler hocam, güzel anlatmışsınız.Serdar Hocam aslında Ersan çok kalifiye bir defans oyuncusu değil. Tabi ilk geldiği sezondan bağları kopana kadar olan kısmını çıkarıyorum. Mesela Ersandan bir daha bir Porto maçı performansı göremedik. Ancak mevcut kadro içerisinde Rhodolfo ile en uyumlu tamamlayıcı kişi Ersan. Peki neden Ersan? Neden Milosevic, Pedro, Tosic değil?Ersanın olmadığı maçlarda puan kayıpları ve gol yemeler tesadüf değil gibi.
Bence cevap çok basit. Agresiflik.
Rhodolfo oyunu okumasını bilen, çok iyi seviyede olmasa da topu oyuna sokabilen, pozisyon bilgisi yüksek, hava toplarına hakim ve lider özellikli bir oyuncu.Bunun tamamlayıcısı ne olabilir. Ya Mascherano tarzı hızlı bir stoper yada agresifliği yüksek Ersan, Egemen tarzı bir oyuncu. Mevcut kadro içerisinde o yüzden Ersanı arıyoruz. Tosic tarafına gelen bütün hava toplarını Akhisarlı oyuncular rahat aldı. Tosic rahatsız bile edemedi almayı bırak. Ersan alamasa bile o topa girip rakibi rahatsız ediyor, faul yapıyor yani yakın oynuyordu. Ama Ersan olmayınca topu rahat alan Akhisarda kaldı hep top.
sonuç: Yani dediğiniz gibi puan kaybı tesadüf değil.
Ek olarak dünyanın en iyi kalecileri arasında yer alan Musleranın, Semih Kaya içerikli defans hattı yüzünden iki lig maçında 7 gol yemesi örnek teşkil edebilir.
Dünden razıyımyusuf dedi: