[emoji16] bayağı siren almışsın Mustafa. Bu sefer işi şansa bırakmayacaksın anlaşılan.Geçen seneden beri alarm sireni takmak istiyordum . Önceki comfortline aracımda 2 siren deneme rağmen çalıştıramamıştım [emoji4] O sirenler sattığım arabalarda çalıştı anladığım kadarıyla comfortline araca takılmıyor.
Bu aracımıda alınca artık alarm sirenin vakti geldi dedim ve siparişleri verdim . Pazarlıktı gümrüktü kargoydu vb derken bügün kargom elime ulaştı .
Tutucuyuda imal ettikten sonra haftasonu inş takmış olacağım .
Siren çalışsın diye arabayı değiştirdim [emoji23][emoji23] bu sefer işi sansa bırakmadık çalıştıracağım o sireni [emoji23]
/monthly_2019_09/85B1CFF4-B31C-4333-84C3-D068143AC5BF.thumb.jpeg.ecbb10c1169c84abb3c78e6f6b0e9518.jpeg
Bu seferde çalışmazsa bir daha golf falan almam[emoji16] bayağı siren almışsın Mustafa. Bu sefer işi şansa bırakmayacaksın anlaşılan.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bol bol fotoğraf çekip haberdar ederim@mbonat ben de takipteyim bu buzzerları. Sonuçları bekliyorum
Teşekkürler tutucu olmaması büyük bir dertten kurtardı yoksa bügün anca parçayı işletiyor olucaktım@mbonat şahane olmuş eline sağlık tutucuya gerek kalmaması da ayrı güzel olmuş eline sağlık
Teşekkürler hocam , daha iyisi sizlerin olsun . Benimde bundan önceki aracım comforttu ondan buna geçiş yaptım .Yıllardır golf istiyordum. Bir çok araba geldi geçti. Heh şimdi oldu dedim cam tavan + highline derken bütçe kastı comfortline alabildik. Aracınız tam hayalimdeki araç. Rabbim kaza bela vermesin. Emeğinize sağlık