Benim aldığım lastikler Fransa üretimiConti alman değil polanya üretimi bende conti6 aldım golfe oyle ahım sahım bir fark yok goodyear egp ile..michelin pilot belki biraz daha iyi olabilir
Benim aldığım lastikler Fransa üretimiConti alman değil polanya üretimi bende conti6 aldım golfe oyle ahım sahım bir fark yok goodyear egp ile..michelin pilot belki biraz daha iyi olabilir
hazır bir soru sorayım ?Hocam lastiğe çok para verme tarafrari değilim.Conti michelin iyi olabilir fakat ülkemizde de lastik sektoru oldukca ilerledi ve diğer markalar da kendisini cok gelistirdi.Falken Nexen Lassa Petlas ozellik Hankook u tavsiye ederim.Benim tavsiyem biraz hesapli lastik alip lastik değiştirme surenizi kisaltmaniz örneğin 50 binde takim yeniliyorsaniz 40 binde gibi...Hankook ventus prime 2 yada 3 u oneriririm fiyat performans olarak.Saygilar.
Güzel söylüyorsunuz da., hankook ventus prime 2 veya yeni çıkan prime 3 modelinin 440-490 lira arası (sök-tak balans dahil değil) satıldığı bir ortamda., ve Conti PC6 ‘yı 470 liraya (sök-tak balans dahil) alınabiliyorken., bu şartlar altında bi insan neden hankook alsın.?Hocam lastiğe çok para verme tarafrari değilim.Conti michelin iyi olabilir fakat ülkemizde de lastik sektoru oldukca ilerledi ve diğer markalar da kendisini cok gelistirdi.Falken Nexen Lassa Petlas ozellik Hankook u tavsiye ederim.Benim tavsiyem biraz hesapli lastik alip lastik değiştirme surenizi kisaltmaniz örneğin 50 binde takim yeniliyorsaniz 40 binde gibi...Hankook ventus prime 2 yada 3 u oneriririm fiyat performans olarak.Saygilar.
Asymmetric 5 için bu puanlar sadece 11 kullanıcı yorumu ile elde edilen puanlardır., kötü bir lastik olmadığını biliyoruz ancak daha çok yeni bir lastik olduğunudan biraz beklemekte yarar var..
doğal olarak hankook fiyat listesine en üstlerden girmek zorunda. Adamlar Real Madrid sponsoru. Yüksek oynuyorlar.Güzel söylüyorsunuz da., hankook ventus prime 2 veya yeni çıkan prime 3 modelinin 440-490 lira arası (sök-tak balans dahil değil) satıldığı bir ortamda., ve Conti PC6 ‘yı 470 liraya (sök-tak balans dahil) alınabiliyorken., bu şartlar altında bi insan neden hankook alsın.?
Made in Germany tek başına bir marka., Real madrid ‘e parayı bastırdıktan sora atlas jet bile sponsor olabilir.. tabii bu hankook ‘un kötü bir lastik olduğu anlamına gelmez., ama üstün alman teknolojisi varken., koreliyi seçmek bence yanlış tercih olur., Adamların 70 yıl önce ürettiği U-bot ‘ların dizel motorları halaa çalışıyor., mühendislik adamların ata sporu gibi olmuş.,doğal olarak hankook fiyat listesine en üstlerden girmek zorunda. Adamlar Real Madrid sponsoru. Yüksek oynuyorlar.
Başakşehir'in sponsoru olsalardı , biz ortadireğin lastik tedarikçiyiz derler dip fiyatlardan girerlerdi gibi geliyor ?