Müthiş olmuş ama, VW sizi görmesin derimTeşekkürler hocam.
Net bir fiyat yok elimde ama geçenlerde arkadaşlarla otururken konusu açıldı ve kabaca hesapladık. Bugüne kadar yaklaşık 25.000 TL gibi bir para harcamışım. İşçilikler bana ait
Müthiş olmuş ama, VW sizi görmesin derimTeşekkürler hocam.
Net bir fiyat yok elimde ama geçenlerde arkadaşlarla otururken konusu açıldı ve kabaca hesapladık. Bugüne kadar yaklaşık 25.000 TL gibi bir para harcamışım. İşçilikler bana ait
Kanayan yaramız "Keyless" hocamMaşallah şahane araba...
Keşke bir de keyless olsaymış
Yetkili servis gördü hocam. Bak yapamazsın arabayı mahvetme dedikleri herşeyi yaptık çok şükürMüthiş olmuş ama, VW sizi görmesin derim
Zaman ne çabuk geçiyor Ender hocam. Tekrar geleyim de güncelleyelim bu pozu inşallahADAM yapmış bizede Alkışlamak Düşer [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]
Emeğine Yüreğine Sağlık.
Tutku ile Yapilan Golf 7 Evrimi diyebiliriz.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çalıştığım işyerinde görev yapan bir polis abimiz var, plakaya hasta resmen. Bazen iş çıkışlarında arabayı göremeyince durdurup soruyor "Racon" nerede sattın mı diyeRacon kesilmiş, bizim arabalara laf düşmez
Maşallah.
Teşekkürler hocamMaşallah çok güzel bir emek çıkmış oraya
Teşekkürler hocamMaşallah. Sayfayı kaydırdıkça gözler retfofit bayramı yaptı
Biraz doğaçlama gelişiyor hocam şuan ne olur bilemiyorum ama eksikler bunlarMaşallah...Sırada ne var ?
Yaptıkça yapası geliyor insanın bende başladım ACC,Şerit takip,Madrid jant,Discovery Mib2, Geri görüş derken dolmaya başladı araç Ben Apo usta ve Ender’e yaptırdım .Sırada 7,5 Led stop var kısmetse. Koltuk soğutmayı bende düşünüyordum Ender uymaz falan dedi bende netten Medisana’nın soğutuculu minderini aldım %50 memnunum.Biraz doğaçlama gelişiyor hocam şuan ne olur bilemiyorum ama eksikler bunlar
-MIB2.5 Discover Pro
-Elektrikli Hafızalı Koltuk
-Koltuk Soğutma
-PLA 3.0 (manevra frenleme ile birlikte)
-Çevre görüş
-Lastik Basınç