Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@magic Game of Thrones'u hiç izlememiş olmak için çok şey verirdim Şimdiden keyifli seyirler müthiş bir seri sizi bekliyor. Eğer vaktiniz varsa sezon sezon izlemenizi öneririm olaylar daha anlaşılır oluyor.
Arkadaşlar şu anda tek izlediğim dizi game of thrones beklemekte olduğumda Prison break yeni sezonu..game of thrones izlemeyenler sadece 6. Sezon 9 bölümü film tadında izleyebilir,tavsiye ediyorum.
iyi yanları: Diziyi her şekilde izleyebilmeniz, ne olursa olursa bir alternatif daima çalışır ve hata hiç görülmez. Site sayfaları hızlı açılıyor.
Bu arada eğer bu siteyi beğenmezseniz Diziwu'dan da izlebilirsiniz o da fena değil pek, film isterseniz fullfilmhdizle1 adlı bir site var bence gayet iyi.
Prison Break için fikrim net değil benim ya. Eski sezonlari izledim. Şimdi yayınlanacak bölümleri nasıl olacak bilmiyorum. Spoiler vermek istemiyorum izlemeyenler için ama bi garip olacak sanki.