Piyasa tertemiz araçlarla dolu bakmayın siz iki dolandırıcının sattığı pert arabalara, aracınız satılırsa ilk şart ilk sahibinden araç aramak olsun, ilk sahibiyse ve araca temiz bakmışsa bu her durumda anlaşılır, 2015 1.4 tsi manuel Highline cam tavanlı durbanlı spor süspansiyonlu(orjinal fabrikasyon) ve sürüş modlu 49.000 km de olan hatasız boyasız çiziksiz(tamponlar dahil) aracımı 100.000 TL bedelle sattım, ilana çıktığım hafta birisi 1 hafta müsaade istedi bekledim alıcının bir problemi yüzünden satış olmayınca tekrar ilanı verdim ilk gün 100.000 verilince sattım aracı, belki biraz sabretsem 2-3 daha fazla veren belki çıkardı ama işin gerçeği şu ki araç satmak almaktan daha problemli bir durum, okuduğunu anlamamakta direnen insanlara cevap vermek insanı sinir hastası ediyor, boyasız hatasız dediğim araçta hata boya var mı diyor adam pert kaydı var tavanda düzeltme oldu diyorum ama hatasız dediniz diyor adam, öyle dediysem ne diye tekrar soruyorsunuz diyorum vs vs bu konuşmaları günde 8-10 kisi ile yapacağıma 2 ayda faiz zaten 3-4 arasında yapar mantığı ile sattım, zaten aracınıza talip olanlarda iki daha bekleyim 3-4 faiz alıp daha temizini alayım mantığında.