- İsim
- Erhan
güzel espiri hocam, Allah da sizi güldürsünŞu petrol fiyatlarıyla benzine ve mazota en az 1 tl indirim gelmeli.
güzel espiri hocam, Allah da sizi güldürsünŞu petrol fiyatlarıyla benzine ve mazota en az 1 tl indirim gelmeli.
Oooo ne güzel depom full du o zaman bitireyim en kisa surede10 mart, salıyı çarşambaya bağlayan gece yarısı benzinde 78 kuruş, motorinde ise 63 kuruş indirim yapılacakmış.
Hocam Allah razı olsun, ben de depoyu yeni fulledim diye üzülüyordum. Hemen bitireyim depodaki mazotu, indirimi kaçırmayayım.Oooo ne güzel depom full du o zaman bitireyim en kisa surede
Sanki bir yerde yanlış hesap yapiyorum
Ohoo bizde daha ucuz, sırası ile € olarak6 yıldır Berlindeyim ilk defa bu kadar düşük fiyat görüyorum
Zamlar tatil öncesi ve tatilin sonu nasıl olsa alacaklar mantığıyla anında,Oooo ne güzel depom full du o zaman bitireyim en kisa surede
Sanki bir yerde yanlış hesap yapiyorum
@cembo Hocam indirimi duyunca hep 100 liralık alanlar depoları fullerler, aynı yakıta 250 lira verdik bu nasıl indirim diye isyan başlatırlar.Bayatlamış "Ben hep 100 TL'lik alıyorum, indirim-bindirim beni etkilemiyor" esprisi yapılmıştır değil mi?
Pardon...
İntihar saldırısı mı, güç gösterisi mi belli değil. Ama görünen o ki piyasaları allak bullak edecek etkileri var ve eğer bir IIIünya Savaşı senaryosu değilse masaya daha kuvvetli bir elle oturacakları kesin.arabistan kendi ipini çekti, kamikaze yaptı. Brent mi alsak ?