Hocam bu teyp taktıktan sonra sesde bi değişim oldumu acabaGolf 1.2tsi 110ps Comfortline Man + Işık Görüş+ sürüş komfort
5' Composition Colour bluetooth lu Teyp vardı ve ne zamandır carplay li teyp arıyordum sonunda bulduk.
Herşey tamam ama sadece torpido yuvası kaldı bana golf 7 highline torpido yuvası lazım arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim!
Ekli dosyayı görüntüle 22474
Ekli dosyayı görüntüle 22475
Ekli dosyayı görüntüle 22476
Ekli dosyayı görüntüle 22477
Ekli dosyayı görüntüle 22478
Ekli dosyayı görüntüle 22479
hocam bende de aynı teyp takılı sanki eski teypte daha iyiydi ses kalitesi. Fakat yanılıyor da olabilirim. Babamda mk3 leon var onun sesi benim araçtan net şekilde daha iyi şu anMerhaba beyler
bu platformda yeniyim yardiminiza ihtiyacim var.
araca bu ekrani taktim ama gosterge ekrani ne zaman kontagi kapatsam tekrardan turkce dil ingilizceye donuyor buda cok sinir bozucu bir durum .
ayni zamanda merak ettigim birsey eski orjinal comfort teypte sanki ses daha tok basslar daha canli geliyordu . Berrak ses alamadim gibi aslinda fiyat performans olarak gayet iyi ekran ve tuslar gayet kaliteli ama seste pek olamadim kullanan benim gibi dusunen veya farkeden varmi yardimci olursaniz sevinirim
Ekli dosyayı görüntüle 24079
Bende teybi bluetooth eklemek icin degisirken Çin'li 6.5" lerin ses kalitesinin iyi olmadığı yorumunu okudugum icin 5" bluetooth'lu olani taktirmistim. Ses kalitesi ekranin buyuk olmasindan çok daha önemli benim için.hocam bende de aynı teyp takılı sanki eski teypte daha iyiydi ses kalitesi. Fakat yanılıyor da olabilirim. Babamda mk3 leon var onun sesi benim araçtan net şekilde daha iyi şu an