turgay8268
Üye
- İsim
- trg
selam arkadaslar gercekten iyi bir parlaklik ve su kaydirma saglayan cila gerekli önerileri olan arkadaslar kullanip gercekten memnun olan varmidir
tsk ederim dostum pratik olmasi daha guze olur tabi mat cilalar sivi olanlara gore daha zahmetli sanirimMeguiarsın ürünleri bu noktada çok kaliteli diyebilirim. Bende hem katı hem de sprey cilası mevcut. Beni fazla yormasın bu cila uygulaması derseniz. Meguiarsın quick wax ını öneririm. Aracınızı yıkadıktan sonra hızlı bir şekilde mikrofiberle üzerinden geçersiniz. Daha kalıcı olsun istiyorsanız meguiars nxt 2.0 sıvı cilayı tavsiye ederim. Ben arabayı aldığımdan beri hep meguiarsın ürünlerini kullandığım için diğerleri hakkında pek bilgim yok fiyat olarak da meguiars belki bir tık fazla olabilir emin değilim ama baştan beri bu markanın ürünlerini kullanıp memnun olduğum için diğerlerine bakmadım hiç.
kardesim masallah arabana inceliyim bakim urunleri
evet bu uygun kardesim bu islakken uygulanan cinsten dimi
tamam dostum tak ederim sonucta sonax en qzindan bilindik bir urun yani piyasada binlerce urun var ne oldugunu bilmedigimiz bisey sikariz boyadan oluruz