- İsim
- Mustafa Kemal
@Beşiktaş1903 teşekkürler
tsk ederim arkadaslar benim arac lansman tengi olandan suan zaten parliyor ama guzel bir cila yqpmak istiyorum o bakimdan sordum alp bey diger urun daha kalite demek istedin anladim simdi yanlis okumusum ben@Beşiktaş1903 teşekkürler
evet haklisinsankı cok fark yok gıbı bende turk malı dıyerek newmix aldım bende memnunum set olarak 100 tlye almıstım hem cok uygun hemde ısımı goruyor bence cok pahalıyada kacılmamalı ama bu benım gorusum...
fiyatlarinnedir bilgin varmi 1.100 inceltme nedir cok anlamadim islakken tavsiye ediliyor genelde sivi cilalarMerhaba , koch chemie protector wax ı öneririm. Su kaydırıcılık ve boyaya kattığı derinlik bence çok iyi ayrıca çok bereketli bi ürün 1/100 seyreltme oranı var araba ıslakken sıkıyoruz 10 dk bekledikten sonra tekrar su tutuyoruz işlem çok basit. Eğer kuru şekilde uygulamak isterseniz 1/50 olarak seyreltip sık sil şeklinde de uygulanabiliyor. Kokusuda güzel seyreltince kiraz gibi kokuyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam 500 ml bölünmüş ürün olarak satışı var internette. 1 / 100 sulandırma oranı var derken 1 birim ürün koyuyorsak 100 ml su koyuyoruz. Ben 1 litrelik boş sprey kutusu aldım 1000 ml su 10 ml ürün koyuyorum böylece 500 ml üründen 50 litre cilaya sahip oluyoruzfiyatlarinnedir bilgin varmi 1.100 inceltme nedir cok anlamadim islakken tavsiye ediliyor genelde sivi cilalar