Golf 7'ye Osram Ledriving far uygulaması

Ben de uzun bir süredir bu farı takip ediyorum ama malum fiyatından dolayı pek yanaşmadım. Şu sıralar halojenlerin aydınlatmasından aşırı memnun olmadığım için tekrar bunlara bakmaya başladım.

En uygun fiyatı nereden bulabiliriz acaba?

Ayrıca forumda okuduğum kadarıyla ledlerin değişiminin yapılamadığı yazıyor. Burada bahsi geçen ledler gündüz ledleri mi yoksa uzun ve kısalar mı?

Daha önce satın almış ve aracını satmaya kalkmış arkadaşlar varsa onların farları ile de ilgilenebilirim :)
45 ile 50.000₺ arasında fiyatı olması lazım

10 mart 2024te 1230 euro takım fiyatı verdiler.

Arkadaşlar farları bugün taktırdım gerçekten güzel durdu. gece aydınlatmasını daha deniyemedim ama bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. yakın zamanda youtuba bir video eklerim.

Ekli dosyayı görüntüle 22553

Ekli dosyayı görüntüle 22554

Ekli dosyayı görüntüle 22552

Ekli dosyayı görüntüle 22555

Ekli dosyayı görüntüle 22556
hayırlı olsun çok güzel görünüyolar,bi ara ben de araştırmış almaya niyetlenmiştim pahallıydı o zaman :) gerçi şimdi de pahallı,gece kullanım videosunu mutlaka bize de atın aldığınız yeri biliyorum ordan ben de golf7 için, %200 artırlmış beyaz ampul almıştım eskilerine göre güzel aydınlatıyor.keyifli sürüşler

hayırlı olsun çok güzel görünüyolar,bi ara ben de araştırmış almaya niyetlenmiştim pahallıydı o zaman :) gerçi şimdi de pahallı,gece kullanım videosunu mutlaka bize de atın aldığınız yeri biliyorum ordan ben de golf7 için, %200 artırlmış beyaz ampul almıştım eskilerine göre güzel aydınlatıyor.keyifli sürüşler
@cengiz74 2019 tarihli gönderiye cevap yazmışsınız. İlerleyen sayfalarda yani geride videolar var. Bir bakınız. Bulamazsanız yine yazınız.

Geri