@yeniisikoto merhabalar,osram tyreinflate 200 siparişi vereceğim hangi platformu kullanayım satınalmak için? enucuz hepsiburada gördüm.karttaki bonus'u da kullanacağım için havale ile almak işime gelmedi açıkcası.
Merhaba, sizde almışsınız galiba hayırlı olsun. Kaygusuz oto necati ustaya giderseniz montajini yapar. Farlardan cikan 2 kablo aküye bağlanacak.@hakan1979 Hakan bey merhabalar
Ankarada nereye montaj yaptırdınız?
Her iki farın arkasında iki tane kablo var, onları aküyemi yoksa sigorta kutusu na mı bağladılar dikkat ettiniz mi montaj sırasında
Benim yaptırdığım yer galiba burasıydı.@hakan1979 Evet ben de aldım Hakan bey teşekkür ederim.
Bu farların far ayarı konusunda bildiğiniz bir yer var mı?
Merhaba, sizde almışsınız galiba hayırlı olsun. Kaygusuz oto necati ustaya giderseniz montajini yapar. Farlardan cikan 2 kablo aküye bağlanacak.
Ne kadara aldiniz osram fari bana yenisik otomotiv 9300 demisti 1 - 2 hafta falan once simdi 10600 tl gibi bi fiyata yukseltmisler. Biraz firsatcilik yapiyorlar gibi geldi bana acikcasi . Almayi cok dusundum ama kredi kartina taksit de yapilmiyo sadece 3 taksit dediler uzerine de vade farki aliyorlar bu yuzden vazgectim.[mention=4729]hakan1979[/mention] teşekkür ederim Hakan bey
Ben bir de sağ farda buğu problemi yaşıyorum
aldığım yer geçeceğini söyledi, geçici olduğunı söyledi ama, durumu izliyorum, o da can sıktı açılçası
siz de sanırım öyle bir problem olmadı inşallah
Merhaba,Ne kadara aldiniz osram fari bana yenisik otomotiv 9300 demisti 1 - 2 hafta falan once simdi 10600 tl gibi bi fiyata yukseltmisler. Biraz firsatcilik yapiyorlar gibi geldi bana acikcasi . Almayi cok dusundum ama kredi kartina taksit de yapilmiyo sadece 3 taksit dediler uzerine de vade farki aliyorlar bu yuzden vazgectim.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hayırlı olsun,kazasız belasız kullanın bir de koruyucu film yaptırmayı unutmayın[mention=4729]hakan1979[/mention] Hakan bey merhabalar
Ankarada nereye montaj yaptırdınız?
Her iki farın arkasında iki tane kablo var, onları aküyemi yoksa sigorta kutusu na mı bağladılar dikkat ettiniz mi montaj sırasında
Bizi fırsatçılıkla itham etmeniz üzücü.Döviz kuruyla gelen ürünler bunlar.Düşük kurla gelenleri daha ucuz satmaya çalıştık.Ama ürünlerin stokları hareketli.10,50 TL lerden ürün girişleri var.Bir de vade farkı yazmışsınız bu konu bizim yaşayışımıza ters.Biz arkadaşlara peşin fiyatından bankaların bize tanıdığı imkanlar ölçüsünde yardımcı olmaya çalışıyoruz.Ne kadara aldiniz osram fari bana yenisik otomotiv 9300 demisti 1 - 2 hafta falan once simdi 10600 tl gibi bi fiyata yukseltmisler. Biraz firsatcilik yapiyorlar gibi geldi bana acikcasi . Almayi cok dusundum ama kredi kartina taksit de yapilmiyo sadece 3 taksit dediler uzerine de vade farki aliyorlar bu yuzden vazgectim.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok hiç problem yapmayın bendede oldu ilk taktığımda 2 farda buğu yaptı 4 gun civari sürdü sonra geçti. O günden beri buğu vs yok. Büyük ihtimal sizdede aynı sekilde olacak. İş yerinden arkadaşım aldı ondada oldu 3 gün sonra düzeldi. Ek bilgi olsun. Can sıkacak bir durum yok tekrar hayırlı olsun@hakan1979 teşekkür ederim Hakan bey
Ben bir de sağ farda buğu problemi yaşıyorum
aldığım yer geçeceğini söyledi, geçici olduğunı söyledi ama, durumu izliyorum, o da can sıktı açılçası
siz de sanırım öyle bir problem olmadı inşallah