bence aydınlatması harika
Eğer uzunları hiç açmadıysa aydınlatma mükemmelHocam kısa ile gidiyor bir ara far kapatıyor bence performans harika.
https://tr.aliexpress.com/item/32853969226.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dsaw0Vd@hakan1979 sinyallerin linki verebilir misiniz
telşekkür ederimAydınlatma mükemmel olmuş. İyi günlerde kullanın
teşekkür ederim. genel anlamda aydınlatma yeterli geldi bana. Vakit bulunca tekrar bir video çekeceğim burdan paylaşırım yine . inşallah sizlerede nasip olur.Hayırlı olsun, ben alabinlmek için henüz nakit bulamadım, kendim almışım gibi de heyecanlandım.Gece sürüşü için yeni vedeolar bekliyoruz birçok kişi için referans olacaktır.
merahaba, uzunları hiç açmadım arada far ayarıyla oynadım. dediğiniz gibi bir ara farı kapatıp açtım orda aydınlatma miktarını net görün istedim.Eğer uzunları hiç açmadıysa aydınlatma mükemmel
Zaten far anahtarının kapanma sesini duyuyoruz videoda farları kapatıyor sadece gündüz LED’lerinin aydınlatması açık kalıyor o bölümde.
teşekkür ederim.kardesim tekrardan hayirli olsun video bizi yaniltici olabilir kisalarda videoya bakarsak sanki randiman yok gibi izlenim edindim uzunlar guzel yaniyor ama dedigim gibi videoda bizi yaniltmis olabilir gule gule kullan