AuralPsynapse
Üye
Çok etkilemez ben atr20 kullanıyorum ön camda karanlık olması dışında çok bir sıkıntım yok . Yorumlara bakmayın çok abartıyorlarSürüş camına ATR 50 gece sürüşlerinde çok etkiler mi ?
Cam tavana en koyusundan yaptırmanız faydalı olur . Llmuarın kataloğuna bakarsanız koyulaştıkça ısı filtrelemesi artıyor .Teşekkürler. Birde arka camlarımda karartma mevcut olduğu için o camlara dokunmadan ön iki cam atr50, cam tavana atr50 ve en ön cama air80 güneşli havalarda sanırım yeterince iyi olacaktır.
hgs sorun yaratmıyor, tavana koyu renk kaplatmayın cam tavan esprisi kalmıyor.@mbonat Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Artık bayiye gittiğimde bir bakıp karar vericem gibi. Aracınızda HGS sistemi var mı ? Herhangi bir sorun yaratır mı cam filmi ? Bilginiz var mı ?
Hocam sıkıntı olmaz tırtıklı yere yapıştırıp sorunsuzca kullanabilirsiniz .@mbonat Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Artık bayiye gittiğimde bir bakıp karar vericem gibi. Aracınızda HGS sistemi var mı ? Herhangi bir sorun yaratır mı cam filmi ? Bilginiz var mı ?
Air serisinin güneş ışığına faydası olmaz, sıcaklık kontrolünde faydalı. Normal camda güneşe bakamıyorsanız air serisi film yaptırınca da bakamazsınız lakin film olursa aracın içi daha geç ısınır, klimayı açınca da daha hızlı soğutursunuz içeriyi.
Merhaba ben de 2 gün önce yaptırdım markayı bilmiyorum ama Çok koyu oldu sökülecek, lumar air serisi genelde iyi deniyor o da renk olarak var - yok gibi ama ışığı kırma olayı iyi deniyor. Lumar yapılacak gibi tekrardan
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi