Kablonuz varsa hemen yardımcı olurum hocam. Sarı oluyorsa kırmızıda olur neden olmasın
Kablonuz varsa hemen yardımcı olurum hocam. Sarı oluyorsa kırmızıda olur neden olmasın
Çinli amcaların teybi buHocam, ambians kodlaması ile mümkün aslında, Sizin araçta olmuyor mu renk kodlaması?
Abi bcm değişmen lazım diye biliyorum golf 7’de. Bcm değişiminden sonra ambiyans aydınlatma kodlanabilirÇinli amcaların teybi bu
Piyasada satiliyor kirmizi ve sari cizgili
Ambians kodlamasi nedir bilmiyorum
Comfortline isik ve sürüş paket 2014 araç
Olur mu olmaz mı pek fikrim yok hocam, ama dediğim gibi kablonuz varsa en azından uzaktan bağlanıp deneyebilirimÇinli amcaların teybi bu
Piyasada satiliyor kirmizi ve sari cizgili
Ambians kodlamasi nedir bilmiyorum
Comfortline isik ve sürüş paket 2014 araç
Tesekkur ederim ustadimOlur mu olmaz mı pek fikrim yok hocam, ama dediğim gibi kablonuz varsa en azından uzaktan bağlanıp deneyebilirim
Tesekkur ederim ustadYeni tip rcd330 olanlar kırmızı mavi sarı renklerini 5F den golf hibrit fln olan byte dan değiştirerek renkleri değiştirebilir ambiyans kodlamasına yada bcm değişikliğine gerek yoktur
Gözünüz aydın, o zaman bi fıstıklı baklavanızı yeriz @CemK hocamla. Malum siz bayağı biriktirdiniz baklavaları@CemK üstadı bugun de yorduk sagolsun
Benim Çinli teypde hibrid secince hemen oldu kirmizi cizgi
[mention=16969]muhammedakgunes[/mention] in çinli teypde çok denemeler yaptik kırmızı çıkmadı denedik zaten kendisi mavi istiyordu maviş yaptık
Sagolun isallah ustadimGözünüz aydın, o zaman bi fıstıklı baklavanızı yeriz [mention=13394]CemK[/mention] hocamla. Malum siz bayağı biriktirdiniz baklavaları