Değiştirmeye gerek bile yok hocam tampon çıkacak bakalitleri yenilenecek . Tamir edilcek yer tamir edilecek sonra boyancak . Sanayide aracım yatmasın dersenizde bi tane çıkma tampon alın derim zaten arkadan vurun %100 suçlu parayı tutanaksız elden alırsınız dışarda yaptırsınız .Merhabalar cuma günü eşim küçük bir kaza geçirdi yaya geçidinde durduğu sırada arkadan bir araç gelip çarpmış maalesef.
Acaba onarım kurtarır mı yoksa illa değişmesi mi gerekir?
Hasar yetkili serviste mi sanayi de mi yaptırsam ?
Cevaplar için teşekkürler şimdiden.
Ekli dosyayı görüntüle 23075
Bu araca 3 bin civarı hasar çıkar 6 bin çok demişsiniz Bir yıl kadar oldu 2 bine ön tamponu serviste değiştirdim.Hasar ilginç ?
Lokalize bölgesel ?
Sanki bir taşıt değilde ? Sınırın Suriye tarafından yanlışlıkla atılan bir roketle isabet almış gibi?
Tampon tamiri için hasar kritik sınırda
Kayısı büyüklüğünde delik çatlaklar için 80-100 lira civarı tamir ücreti oluyor(boya hariç)
Bu hasar için 200-225 civarı yama tamir ısı işlemi ücreti muhtemel... Tampon komple boyanacaksa 300 de o tutar!
550 civarda işlem hallolabilir.
Serviste hasar kaydınız ne hikmetse? 6000 lira çıkacak? (Tampon değişimi)
Ben sanayi tercih ederdim...ama eninde sonunda yetkili servise yaptırırsınız bence
Çünkü bu konularda fikir danışan insanların %97,7 si forumu değil sağlam yolu seçiyor
Yani 100 kişi sanayide yaptırın desede kullanıcı yetkiliye gider eninde sonunda
Valla vermezlerse de verecez yap işlet devret modeliyle yapılan bir yolumuz allah devletimize zeval vermesin kesinlikle araç geçmiş olabilir.@bf417 bilmem ki nereden 6 bin aklımda kalmış
Alaka sıfır ama???
Gerçekten ist-izm 256 git 256 dön 512 lira veren??verecek ??olan var mı yaa??
Ekli dosyayı görüntüle 23081