Maalesef öyle Allah beterinden korusun diyelim.Şimdi eşinizin tek suçu kurallara uyup yaya geçidinde beklemesi değil mi? Arkadan gelen... Neyse ya durduk yere iş çıktı başınıza Geçmiş olsun.
Maalesef öyle Allah beterinden korusun diyelim.Şimdi eşinizin tek suçu kurallara uyup yaya geçidinde beklemesi değil mi? Arkadan gelen... Neyse ya durduk yere iş çıktı başınıza Geçmiş olsun.
Gecmiş olsun hocam. Masraflar sigortadan karşılandığı zaman benzerdurumlar hep yaşanıyor ne yazık ki. Önce experi arayın. Bu durumdan rahatsız olduğunuzu, şikayet edeceğinizi söyleyin. Çözemezseniz Direkt karşı tarafın sigorta şirketini arayın. Miktarı ve gelen ürünle ilgili meseleyi anlatın. Kolay gelsin.Arkadaşlar merhaba güncelleme biraz geç oldu ama iş yoğunluğundan dolayı yeni alabildim eksper raporunu ama bir şokla karşılaştım, bu hasarda parça toplamı 609 TL + KDV tutarken, işçilik 1997,50 TL + KDV tutmuş burda maalesef bir artniyet seziyorum, bir de arka tampon ve tampon demirinin yan sanayisi olmadığı söylenmişti bu sebeple orjinal geleceğini söylemişlerdi fakat eksper raporunda eşdeğer görünüyor [emoji35]
Hasılı kelam insan eksperlerede, sigortalarla anlaşmalı kaporta servislerine de maalesef güvenini yitiriyor. Arkadaşlarım şikayetçi olmamı istediler ama attığım taş ürküttüğüm kuşa değecek mi bilmiyorum, değer kaybıyla ilgili süreçleri haftaya başlatacağım sonucunu da tekrardan buradan paylaşırım.
Öncelikle geçmiş olsun hocam, tamiri mümkün ise servis te dışarıda yaptırıyor zaten. arada servis olmazsa size daha ucuza gelecektir.Merhabalar cuma günü eşim küçük bir kaza geçirdi yaya geçidinde durduğu sırada arkadan bir araç gelip çarpmış maalesef.
Acaba onarım kurtarır mı yoksa illa değişmesi mi gerekir?
Hasar yetkili serviste mi sanayi de mi yaptırsam ?
Cevaplar için teşekkürler şimdiden.
Ekli dosyayı görüntüle 23075
Aradan baya bir süre geçti maalesef :/ Bu saatten sonra arasam da fayda etmeyebilir.Gecmiş olsun hocam. Masraflar sigortadan karşılandığı zaman benzerdurumlar hep yaşanıyor ne yazık ki. Önce experi arayın. Bu durumdan rahatsız olduğunuzu, şikayet edeceğinizi söyleyin. Çözemezseniz Direkt karşı tarafın sigorta şirketini arayın. Miktarı ve gelen ürünle ilgili meseleyi anlatın. Kolay gelsin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam kaza Ağustos da gerçekleşti zaten tamir edildi araba konu akışında bulabilirsiniz.Öncelikle geçmiş olsun hocam, tamiri mümkün ise servis te dışarıda yaptırıyor zaten. arada servis olmazsa size daha ucuza gelecektir.
Evet, bazen böyle oluyor hızlıca bakıp çıkalım deyip, akışını sonradan okuyoruz sonucunda da yaptığımız yorumun bi artısı olmuyor. tekrar geçmiş olsun.Hocam kaza Ağustos da gerçekleşti zaten tamir edildi araba konu akışında bulabilirsiniz.