DWA+Korna Sesi Onayı ile Araç Açma/Kilitleme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Orhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Multimedyaya basılı tutarak restart da yaptım, değişiklik olmadı, menüye gelmedi.

Bir de araç çalışırken kitlerken kısık sesli çıkarıyor, araç çalışmazken kitlerken daha yüksek ses çıkarıyor. Kısık ses çıkarmamasına şaşırdım.
Bu uygulamanın menüsü benim Ateca 2021 aracımın multimedya ayarlarında da çıkmadı. Uygulama çalışıyor ama istediğimde kapatamadığım için kaldırdım. Hatta bu menü satırını aktifleştirince sanki kodlama satırlarında çatışma oluyor hissi uyandırdı bende. Multimedyayı senin gibi resetlediğim halde ayarlara gelmiyor ve üstüne üstlük önceden yapılmış iki ayar da default ayarlara dönüyor. Birini şimdilik hatırlamıyorum fakat aracı kilitlediğimde aynalar katlansın ayarı pasifleşiyor. Halbuki başka zamanlar multimedyayı resetlediğimde bu ayar pasifleşmiyordu. Sonradan tekrar ayar yapılabiliyor ama bu bende endişe yarattığı için uygulamayı kaldırdım kullanmıyorum.

Son düzenleme:

Menüden acıp kapatabılırsın
Menüde yoksa kodlama yla ekledebılırsın

Menüden acıp kapatabılırsın
Menüde yoksa kodlama yla ekledebılırsın
İşte onu diyoruz, menü Menuesteuerung akustische Rueckmeldung satırını aktifleştirdiğimiz halde multimedya menüsüne gelmiyor ama uygulama çalışıyor sıkıntı burada.

Bu uygulamanın menüsü benim Ateca 2021 aracımın multimedya ayarlarında da çıkmadı. Uygulama çalışıyor ama istediğimde kapatamadığım için kaldırdım. Hatta bu menü satırını aktifleştirince sanki kodlama satırlarında çatışma oluyor hissi uyandırdı bende. Multimedyayı senin gibi resetlediğim halde ayarlara gelmiyor ve üstüne üstlük önceden yapılmış iki ayar da default ayarlara dönüyor. Birini şimdilik hatırlamıyorum fakat aracı kilitlediğimde aynalar katlansın ayarı pasifleşiyor. Halbuki başka zamanlar multimedyayı resetlediğimde bu ayar pasifleşmiyordu. Sonradan tekrar ayar yapılabiliyor ama bu bende endişe yarattığı için uygulamayı kaldırdım kullanmıyorum.
Menüde gözükmediğinden bugün bende özelliği kaldırdım.

Aracı kilitlerken nedense yüksek tonlu korna sesi çıkarıyor. Araç çalışıyorken aracı kitlediğimde korna sesi daha kısık çıkıyor. İstediğim kısık çıkması.

Menü kodlaması mı böyle sesde gariplik yaptı anlamadım.

Mib3’te ekrandan açıp kapatma menüsü eklenmiyor. Kilitlemede ve iki kez basıldığında çalmasını kodluyorum ben genelde o yüzden sürekli çaldığında sıkıcı olabiliyor

Mib3’te ekrandan açıp kapatma menüsü eklenmiyor. Kilitlemede ve iki kez basıldığında çalmasını kodluyorum ben genelde o yüzden sürekli çaldığında sıkıcı olabiliyor

Evet 2. kez basıldığında ses çıkarıyor ama nedense yüksek ses çıkarıyor.

Mib3’te ekrandan açıp kapatma menüsü eklenmiyor.
Onceki 2021 caddy style aracımın mib3 ekranında görünüyordu. Bu sorun 09 modül donanımı ile ilgili olabilir.

Ekli dosyalar

• OnaySesi.jpg
    OnaySesi.jpg
    204.5 KB · Görüntüleme: 6
Onceki 2021 caddy style aracımın mib3 ekranında görünüyordu. Bu sorun 09 modül donanımı ile ilgili olabilir.
Bazı araçlarda nedense gözükmüyormuş. Kodlamadan menüde gözükmesini o zaman kaldırmak daha mı sağlıklı olur?

Merhaba kodlamayı yaptıktan sonra multimedyayı fabrika ayarlarına getir mi yaptınız acaba çünkü 2021 passatta çok kez denememe rağmen bu korna mevzunu ve sellektörde sisi aktif edemedim.(bildiğim kadarıyla onay sesinin seviyesi ayarlanabiliyordu)

Merhaba kodlamayı yaptıktan sonra multimedyayı fabrika ayarlarına getir mi yaptınız acaba çünkü 2021 passatta çok kez denememe rağmen bu korna mevzunu ve sellektörde sisi aktif edemedim.(bildiğim kadarıyla onay sesinin seviyesi ayarlanabiliyordu)
Yok hayır getirmedim. Cihazı çıkarıp kontağı kapattım ve denedim.

Geri