Biz teşekkür ederiz. En büyük pismanliklarimdan biri sadece golfe özel bir alan adı seçmiş olmam. Başka marka model araç sahibi çok değerli insanlar var ama aramızda olmaya cekiniyorlar
Biz teşekkür ederiz. En büyük pismanliklarimdan biri sadece golfe özel bir alan adı seçmiş olmam. Başka marka model araç sahibi çok değerli insanlar var ama aramızda olmaya cekiniyorlar
Değerli Hocam, yanyana kare kutucuklar BYTE lardır. Siz şuan bYTE 0'dasınız. A4 yazan kutucuğa tıkladığınız da ilgili ekran sizi karşılayacaktır.bende bu halde çıkıyor ve orjinalini böyle burada neyi değiştirmem gerek ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Estağfurullah Hocam.Cahillik hocam oldu tamamdır teşekkürler
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bluetooth özelliği açılabilecek bir özellikle değil, media ekranınızda Bluetooth donanımı yok olmasini isterseniz multimedyanın değişmesi gerekliBu konuyla pek alakalı değil ama golf 7 cdı 2014 bmt arabamın blutoot özelliğini nasıl açtırabilirim. Haftaya sivasa gideceğim o taraflarda bana yardımcı olabilecek birilwri varmı. Abi benim arabanın hiç bir özelliği yok. Bu nasıl iş anlamadım. Arabanın sürüşü sağlamlığı harika gel gelelim konfor sıfır. Birde comford bu araç