Orhan
Üye
- İsim
- Orhan
Coming leaving için hangi kodları uyguladınızMerhabalar arkadaşlar . Comfortline aracıma yağmur far sensörü montajı yaptım . Donanımın dğzgün çalışması için kodlamayı yaptık fakat coming / living home kodlaması olmadı . Media ekranında her ikiside çıktı ama tıklayıp aktif edilmiyor donamın desteklenmiyor gibi bir uyarı verıyor. Sebebi nedir yardımcı olurmusunuz
Hocam burası instrunents bölümü. Burada adaptasyonluk pek iş yok zaten. 9 central elektronikte sizin aradığınızBu özelliği aracı aldığımda açtırmıştım ancak kapı açılınca aktif oluyor ben kablo edindim 17.8.0 ancak herşey tamam ama (1) comfort lighting coming home select verbaustatus yazan yeri bulamıyorum listede çıldırıcam 2 saat uğraştım kontak kapanınca yansın istiyorum bulamadım.
Birde şu problemle karşılaşıyorum gezinirken
bu çıktığında sadece uzun kodlama bölümü aktif oluyor sürekli çıkıp giriyorum sayfaya bu çıkmadığında şifreyi girip işlem yapabiliyorum yardım edebilirseniz çok mutlu olurum.
Son bir soru affınıza sığınarak her alanda şifre 31347 değil mi yoksa her bölümün farklı şifresimi var ? Bazı yerlerde şifre hatalı diyor.
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
onda problem yok yusuf hocam 9 da aradım o uzuuun listenin içinde bulamadım problem orada yanlış biryerde dolanmadığımı düşünüyorum ama bulmanın kolay bir yolu var mı acaba ?Hocam burası instrunents bölümü. Burada adaptasyonluk pek iş yok zaten. 9 central elektronikte sizin aradığınız
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk