üstede belirttiğim gibi arka taraf zaten zaten taş izi olmuyor , ön tarafıda kaplatacağınız fiyata 2-3 kez tampon boyatabilirsiniz .@mbonat kişisel tercih tabikide ben uzun yolda kullandığım için taş izlerini engelliyor.
üstede belirttiğim gibi arka taraf zaten zaten taş izi olmuyor , ön tarafıda kaplatacağınız fiyata 2-3 kez tampon boyatabilirsiniz .@mbonat kişisel tercih tabikide ben uzun yolda kullandığım için taş izlerini engelliyor.
Folyo kaplamın mikronu önemsizdir 600 tlye kaliteli bir folyoyu yaptırmanız çok zor . Folyoyu tek parça mı yaptırdınız ?Servis oraguard filme 2000 TL fiyat çekti dışarıda aynı mikron 600 tl ye yaptırdım. Dışarıda pek pahalı değil tavsiyem seremikte olsa serviste yaptırılmaması fahiş fiyatlara yapıyorlar.
Bende aynı soruyu sordum ama henüz cevap yok yanlış yazmıştır diye düşünüyorum230 bin fiyat saka degil mi? @sajmora98
Yanlış anlamayın ama inanılır gibi değil yaklaşık 2 ayda 170binden 230 bine çıkmış. Canım ülkemin durumuna bak@Alpyaman yanlış değil malesef
Fiyat listesi ayrı birşey o rakam üzerinden indirim yapıyorlardı. Hala inanmak istemiyorum@ahmet306 yok hocam isterseniz fiyat listesini atabilirim fiyatlar çok uçmuş aşırı derecede uçuk şuanda 1.6 nın en fullu 248.500