@forzaGilles hocam nereden alalım güvenilir usta kalmadığı gibi güveniliryer de kalmadı alışveriş yapılacak
akaryakit alım gucune göre en pahalı kullanan ülkelerden birisiyiz kaliteli benzin satan istasyon aramakla geçiyor ömrüm resmen bi opet diyeritini tutmuyor yada shell...
boğaz kelebegim dolu temizleyemedim servise sordum temizleme olmaz değiştiririz ustalara soruyorum gel hallederiz e gidenlere soruyorum sokuyorlar temizliyor lar araba calismiyor sanırım tekrar güncelleme yapılması gerekiyor tam anlamadım aracım 1.2 tsi
105 2014 model şimdilik katkılarla ve kaliteli bi tane benzin istasyonu boldum ki sürekli oradan alıyorum aracım calsiren devir saati oynamıyor şuanda ama başka istasyondan alayım katkı atmayayım hemen istop edecekmis gibi oluyor
filtre Man iyi evet orjinal aldım içinden değişk marka çıktı kutu aynı ama içi adı sani duyulmamış bişey int den alışveriş yapılacak güvenilir yer arıyorum
artık usta aramıyorum yok usta isteyen golfe binen almanyaya gidecek der oldum burada ki ustalar emin olun sizden bizden daha bilgisiz usta yok yada benim karşıma çıkmadı...
O kadar güzel o kadar açıklayıcı ve sürükleyici bir üslupla yazmışsınız ki hocam değil ustam diyesim geldi...
İnanın orjinal yag orjinal filtre alabileceğimiz bir yer onerebilirseniz gerçekten çok mutlu olucam kendi montajımı kendim yaparım bakımı mi yaparım usta 1 haftadır youtube de bakim videoları izlıyorum...
@AhmetCakmak hocamdan öğrendim aracımın kayış değilde zincirli olduğunu servis dedi 1 ay önce sizin aracınız da kayış var 180 binde bir değişir die 2014 80 binde aracım bende eski alışkanlık 5 yılda değişir 6. Yıl doluyor değiştireyim dedim sure yok sizde kayış var 6 yıl dendi Adıyaman vimsa servis servise bile güvenemiyorum triger nasıl değişir ona bakicam artık kendi triger imi kendim değiştiririm inanılmaz sinir oldun golf ten anlayan yok anlasalar 1 tane usta olsa bizde de dsg 700 bin km oldu tık yok die arkadaşlar çıkar ama nerde turkiyede 10 binde 35 binde dsg patlıyor bizde dsg hayaliyle manuel kullanıyoruz korkudan her neyse başınızı arıttim orjinal parça alabilecegim güvenli yag filtre vs kapıda ödemeli olursa iyi olur bir int firma arıyorum bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim saygılarımla....