Çok pahalı bunu başka uygun yolu varmıdırBenim 2017 golf comfortline var... Mersin OPAT servisini arayıp hız sabitleme eklenebilir mi eklenirse maliyet ne olur dedim... eklenebilir fiyat, 2600 tl dediler
Çok pahalı bunu başka uygun yolu varmıdırBenim 2017 golf comfortline var... Mersin OPAT servisini arayıp hız sabitleme eklenebilir mi eklenirse maliyet ne olur dedim... eklenebilir fiyat, 2600 tl dediler
gaz pedal değişimi zorunlu değil hız limitleyici kullanmıyorsanız. Kendi aracım midline gaz pedalını değiştirmedim daha ucuz olması için. gayet rahat cc kullanıyorum.2014 model comfort araç ise sadece tuş takımıyla bitmiyor gaz pedalı değişiyor 5G1054691A aksesuarın kodu bu
Hocam merhaba aktivasyon işini nasıl çözebiliriz acaba ?aktivasyon için yardımcı olabilirim
Hocam o tren kaçtı. Tek yol servisten aktivasyon lisansı almak. Yaklaşık 6 bin tl. Son ürünler hızlı olmakta fayda var. Tükenince yenileri gelmeyecekmiş.Hocam merhaba aktivasyon işini nasıl çözebiliriz acaba ?
Murat hocam hala bu işler ile ilgileniyormusunuz?aktivasyon için yardımcı olabilirim