Aracı alalı 8 ay oldu. Fikir edinmek isteyenler için kullandığım ekipmanlar ve yorumlarım;
-- Uber blue kurulama havlusu; su emiciliği gayet iyi ve özelliğini halen koruyor.
-- Meguiars yıkama eldiveni; başarılı, dokusu bozulmadı.
-- Sonax konsantre şampuan; Eski aracımdaki Gojo şampuan yerine bunu aldım. Cilayı koruyor.
--
Sonax High Speed Wax; ıslak yüzeye kolayca uygulanıyor. BSD ye geçince bıraktım.
-- Sonax BSD; uygulaması hızlı cilaya göre daha zor, çabuk kuruyor ama su iticilik ve derin parlaklık çok iyi. C2V3 ve BSD kombinasyonu ideal.
-- Gtechniq c2v3 nano cila; aracı ilk aldığımda uyguladım, sayesinde fırçasız, köpüksüz sadece basınçlı su temizliğe yetiyor.
-- Gtechniq l1 smart fabric; aracı ilk aldığımda koltuklara ve bagaj zeminine uyguladım.
-- Gtechniq L1 Leather Guard; kol dayama ve kapıdaki deri kısımlara uyguladım.
-- Würth silikon sprey; kapı eşiklerindeki ayak basılan ve bagaj yükleme alanındaki fitillere uyguladım.
-- Gözlük temizleme mendili; Camların içten temizliği ve buğu önlemede ideal.
-- Wurth cam suyu katkısı; yazın ideal, güneşte koku yapmıyor. 1/2 sulandırarak sinek temizleyici sprey yapabilirsiniz.
-- IPA Izopropil Alkol; C2V3 öncesinde 1/2 oranında uyguladım. Tekrar kullanım zamanı geldi.
-- Etanol: Kışın 1/2 oranında camsuyu yerine kullanıyorum. -20 C ye kadar donmadı.
-- Meguiars uygulama pedi
-- Noname jant temizleyici köpük
-- Gyeon kil
-- 3M paint protector (Uyguladım, memnun kalmadım).
Aksesuarlar;
-- Krom cam çıtası; krom antipatim var hala bazen gözüme batıyor.
-- Llocker 3D paspas; dayanıklı çıktı, işlevi tartışılmaz.
-- Kapı kolu koruyucu film; tecrübeyle sabit kesinlikle gerekli.
-- Takmatik perde; beklediğimden iyi.
-- Kapı içi kilit koruyucu; aliexpresten, @orhanhoca'nın kullandığı model
LİNK
-- Llumar ATR35 ön yan camlar için.
-- Llumar Air 80 ön cam için.
-- Eşikler için şeffaf film; Hepsiburada Link
-- Koltuk arkası çanta askısı; Aliexpress
LİNK
-- Koltuk arkası çanta askısı; Aliexpress
LİNK
--
Eşikler için şeffaf film; Aliexpress LİNK (tavsiye etmiyorum)
Umarım birilerine faydalı olur.