Boyle birsey vcds ile mumkun degil,fanin ne zaman acilip ne zaman kapanacagini ecuda bir cok kombinasyona gore bir cok haritasi var.O kadar basit bir calisma mantigi yok@Orhan yok abi bildiğin üzere motor üzerindeki fanlarınlar 80-90 90-100 100-110 derecedeki stagelerini değiştirmek istiyorum
radyatör fanlarını ve aftercooler fanı
ayarlanabiir bir durum olsa çok daha güzel olur aslındaBoyle birsey vcds ile mumkun degil,fanin ne zaman acilip ne zaman kapanacagini ecuda bir cok kombinasyona gore bir cok haritasi var.O kadar basit bir calisma mantigi yok
evet mümkün değil vag.com ile.ayarlanabiir bir durum olsa çok daha güzel olur aslında
Hocam aynından arkadaşımda vardı güncellendiğini bilmiyormuş denedik güncellendi ben de aldım valla inşallah sıkıntı çıkmazTürkiye buluşmasında kabloyu incelemek isterim. Çünkü Ben o kablonun güncellenmeyeceğine inananlardanım. [emoji4] Keşke siz de almasaydınız.
Umarım güncellenir ve madur olmazsınız. Hangi tarihte aldınız? Kaç sürümdü aldığınızda? Bize birkaç ekran görüntüsü atar mısınız?
Aynı sorunu ben de yaşadım 17.8 versiyon kabloyla bir çözüm uretilmemisArkadaşlar tiguan da böyle çıkıyor bu olay. kablo 17.1.3 versiyon. çözemedim bir türlü. Byte hepsine baktım ama o isimde birşey de bulamadım.
Ekli dosyayı görüntüle 11291