eriklivotka
Üye
Benim bildiğim golflerde teyp ve iç aydınlatmaları belli bı sure sonra 20 dakika sonra kapatiyo diye biliyorum
İçerde hareket eden bir şey varsa hareket sensörü algılayıp aküyü kesmiyor. Hareket yoksa kesiyor.Benim bildiğim golflerde teyp ve iç aydınlatmaları belli bı sure sonra 20 dakika sonra kapatiyo diye biliyorum
Aydınlatmalar için sensör dediğiniz gibi çalışabilir mantıklı ANCAK müzik içinde aynı mantıkla çalışıyorsa ve o an %90 aracın içinde olacağımızı varsayarsak o akü tamamen bitene kadar o media ekranı kapanmaz. Aydınlatmanın mediadan farklı şekilde çalıştığına inanıyorum. Müzikte büyük ihtimal durum dediğiniz gibi değildir. (tahmin)İçerde hareket eden bir şey varsa hareket sensörü algılayıp aküyü kesmiyor. Hareket yoksa kesiyor.
Daha geçen gün arabada otururken telefona dalmışım hareket etmiyodum ekranı ve müziği kapattı. Direk aküyü kesiyor zaten ekran aydınlatma diye ayırmıyor.Aydınlatmalar için sensör dediğiniz gibi çalışabilir mantıklı ANCAK müzik içinde aynı mantıkla çalışıyorsa ve o an %90 aracın içinde olacağımızı varsayarsak o akü tamamen bitene kadar o media ekranı kapanmaz. Aydınlatmanın mediadan farklı şekilde çalıştığına inanıyorum. Müzikte büyük ihtimal durum dediğiniz gibi değildir. (tahmin)