Benim arkadaşım da başta geçirmemiş görevli modülü çıkar gel demiş çakarlı sinyal için. Bulabiliyosan sen çıkar demiş arkadaşta, bu sefer geri vites yapıp geçirmişler sorunsuz.Çakarli sinyal geçmedi bir de plakalardaki rakamlar kalın veya taşarak boyandiysa gecmiyor hem de bunların hepsi ağır kusur olarak saydılar
Amirakan da gecneyecektir büyük ihtimal.
Bayram arifesi iyi küfür yediler benden
0 blk ve 1 blk da stadlich alligment yapılan yer not active yapolacak.Nasil iptal edebiliriz peki ?
İlgisi yok hocamm isterse far anahtarı olmasinKodlamayi yaparken farlar 0 konumudaydi ne olur ?
Muhtemelen bi hata var. İstanbul'da neredesiniz?Hocam kodalamayi harfiyen yaptim fakat aracin kontagi kaptinca uledler deil sadece sinyal lamblari yaniyo ve ambiymas aydinlatmasina baglanmadi acaba bi hata mi yaptim hata mi var ? Yardim
Ben yapamadım henüz. Ön ledlere erişemedim daha.
amarikan park olsa gündüz ledler sarı olur)Ben yapamadım henüz. Ön ledlere erişemedim daha.
Evet, o yüzden olmuyor büyük ihtimalle.amarikan park olsa gündüz ledler sarı olur)
ledler akşam ışık yanınca kısılıyor siz acabıldınız mi pekıEvet, o yüzden olmuyor büyük ihtimalle.
Hayır Hocam, ledlerin kanalını bulamadım. Eski U ledin olduğu kanalda veya ön sinyallerin olduğu kanalda değiller. Leuchte 35 gelmiş ama ona da 17.8 kabloyla bağlanıp denemesim, 17,1 ile değişikliğe izin vermiyordu.ledler akşam ışık yanınca kısılıyor siz acabıldınız mi pekı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi