Sefa Hocam hoşgeldin nerelerdesin.Wooooowww , Serdar Hocam şekill olmuş, LED park ampüllerinide takmışsın çok güzel.
Ekli dosyayı görüntüle 2458
Beyaz ledleri ilk ben almıştım dh zamanlarında valla serdar hocam buralardayımda iş güç hayat telaşı diyelim, valla bende uled almadığıma pişmanım ama yinede iyi serdar hocam şu durbanları görelim senin bideSefa Hocam hoşgeldin nerelerdesin.
U-Ledimiz yok ama beyaz ledler güzel oldu :'(
s=bigstar s=bigstarBeyaz ledleri ilk ben almıştım dh zamanlarında valla serdar hocam buralardayımda iş güç hayat telaşı diyelim, valla bende uled almadığıma pişmanım ama yinede iyi serdar hocam şu durbanları görelim senin bide
İşte bu çok güzel. o tarafa yolu düşen hocalarımızdan birisi de Muhammed hocam. bu iş için tam adamı o da.Hocam özelden yazdım musait oldugunuzda cevabınızı bekliyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk
iyi valla gümbür gümbür gidiyor forum gördüğün gibi.j@Orhan Hoca merhaba Orhan Abi, teşekkürler sizleride görmek güzel. bayadır aklımdaydı nazım abiyle görüştüğümüzde bi türlü fırsat olmadığını dile getirmiştim nasip bu güneymiş. Ne var ne yok görüşmeyeli. Led sis ampülü yapmışsn imzanı okudum Link alalımda bizde değerlendirelim bunu