@erkan18135 Doğrudur ayrıca 122 ve 125 liklerde ben görmedim ama olan olabilir 1.4 tsi 140-150 ps ve 1.5 tsi de var.
Moderatör tarafında düzenlendi:
130 PS'e kadar torsiyon, 150 PS ve üstü bağımsız. Bize 1.5TSi'nin 150 PS olarak geleceğini varsayarsak onda bağımsız olur, diğerleri torsiyon çubuklu.bu durum golf 8'de de devam eder diye düşünüyorum.
Benim de çok merak ettiğim bir konu. Nette tatmin edici bir bilgi bulamadım. Günümüzde bağımsız arka süspansiyonlu golflerle ilgili bilgilere erişmek kolay. Ama Golf 5 ile ilgili bilgi bulamadım. Merak etmemin sebebi ilk arabamın Golf 5 olması. İlk arabam olduğu için çok fazla detaya hakim değildim. Ama arabam lifte kaldırıldığında arkada daha önce hiç görmediğim bir süspansiyon ile karşılaşmıştım. Dedim herhalde daha kaliteli bir şey belli ki. O zamanlar bağımsız süspansiyon nedir bilmiyordum. Şimdi ki golfüm bağımsız süspansiyon (1.4 122hp) olduğundan konu ile ilgili farkındalık kazandım ve geriye dönük düşündüğümde Golf 5 1.6 102 HP 2007 midline arabamın da bağımsız süspansiyon olabileceğini düşünüyorum. Konu ile ilgili bilgisi olan kardeşlerin görsel destekli bilgi vermesi durumunda müteşekkir olunacaktır.@Vanery üstad bende golf 5 var 80 90 la girdiğimi bilirim virajlara ve çok güvenli bende merak ediyorum golf 5 lerde bağımsız süspansiyon mu var zerre savurma yok 100 le girsem banamisin demeyecek
Benim de çok merak ettiğim bir konu. Nette tatmin edici bir bilgi bulamadım. Günümüzde bağımsız arka süspansiyonlu golflerle ilgili bilgilere erişmek kolay. Ama Golf 5 ile ilgili bilgi bulamadım. Merak etmemin sebebi ilk arabamın Golf 5 olması. İlk arabam olduğu için çok fazla detaya hakim değildim. Ama arabam lifte kaldırıldığında arkada daha önce hiç görmediğim bir süspansiyon ile karşılaşmıştım. Dedim herhalde daha kaliteli bir şey belli ki. O zamanlar bağımsız süspansiyon nedir bilmiyordum. Şimdi ki golfüm bağımsız süspansiyon (1.4 122hp) olduğundan konu ile ilgili farkındalık kazandım ve geriye dönük düşündüğümde Golf 5 1.6 102 HP 2007 midline arabamın da bağımsız süspansiyon olabileceğini düşünüyorum. Konu ile ilgili bilgisi olan kardeşlerin görsel destekli bilgi vermesi durumunda müteşekkir olunacaktır.