Gözün aydın abi.evet bende dün m8 360 led ampüle geçiş yaptım iki resim ekliyorum video çektim ama ekleyemedim benim için yeterli @muhammedakgunes muhammed kardeşime teşekkür ederim...
Ekli dosyayı görüntüle 40005
Ekli dosyayı görüntüle 40006
Gözün aydın abi.evet bende dün m8 360 led ampüle geçiş yaptım iki resim ekliyorum video çektim ama ekleyemedim benim için yeterli @muhammedakgunes muhammed kardeşime teşekkür ederim...
sana da mı aşıladı abievet bende dün m8 360 led ampüle geçiş yaptım iki resim ekliyorum video çektim ama ekleyemedim benim için yeterli @muhammedakgunes muhammed kardeşime teşekkür ederim...
bende alacağım ama elinde yokmuş gelince 2 takım alacam birini çift j fara diğerini de u led fara takacam mercek farkını da karşılaştırmış oluruz. u led'lerin mercekleri daha iyi diyorlar. Bi ledler gelsin @muhammedakguneskardeşimden haber bekliyorum3 saat önce, metinkar yazdı:
evet bende dün m8 360 led ampüle geçiş yaptım iki resim ekliyorum video çektim ama ekleyemedim benim için yeterli @muhammedakgunes muhammed kardeşime teşekkür ederim...
Video:
Hocam soyadın bile aydınlığı çağrıştırıyor.@AhmetCakmak valla hocam hali hazırda bir işim olmasa yapardım cidden