Versiyon 2 olanlar da versiyon 3 olmuyor benim bildiğim.Version 3 böyle oluyorEkli dosyayı görüntüle 12092
Versiyon 2 de var onda hiçbir şey değişmiyor ", Versiyon 3'te böyle oluyor, Versiyon 4'te de 1 ile aynısını oluyor. Bendeki bu şekilde.Versiyon 2 olanlar da versiyon 3 olmuyor benim bildiğim.
Veya tam tersi.
Aynen, birinde olan diğerinde olmuyor derken bir değişiklik olmuyor demek istemiştim eksik yazmışım.Versiyon 2 de var onda hiçbir şey değişmiyor ", Versiyon 3'te böyle oluyor, Versiyon 4'te de 1 ile aynısını oluyor. Bendeki bu şekilde.
Doğru şimdi anladım, karbon olan ekranda turuncuyu açamamıştık biz de.Aynen, birinde olan diğerinde olmuyor derken bir değişiklik olmuyor demek istemiştim eksik yazmışım.
bende de aynı hata oluyor. turuncu karbon tema yapamadım . araç 2015 temmuz üretim highlinebilen var mi acaba @Recep Gül hata veriyor adaptasyondan yaptigimda. Codinge girdim o bahsettiginiz byte 18 i bulamadim bende byte 15 e kadar var. Bir fikriniz var mi ?
Ekli dosyayı görüntüle 32299
Arac ekrani bu. Renkli yaniKadran'ınınz renki ekran mı hocam ? Araç bilgilerini verirseniz yardımcı olmaya çalışırım. Bu arada versiyon 4 bazı araçlarda olmuyor. Yani ordaki seçeneklerde Versiyon 1-2-3-4 diye gider ama 4 ü seçtğinizde bu uyarıyı verir. Sizdede 4 mü seçili.
Hocam tam olarak emin değilim, fakat security access girip denediniz mi? Teyp ekranını değiştirebiliyor musunuz? GTI GTE ?Arac ekrani bu. Renkli yani
-Version 1 (secili olan deger)
-version 2
-version 3
-Not Available
Olarak 4 secenek var. Yani version 4 yok. Ve hangisini secersem seceyim out of range hatasi veriyor.
acaba byte bit degerlerinden falan mi yapmak gerekiyor.
arac 2012 highline
Ekli dosyayı görüntüle 32302