Versiyon 2 olanlar da versiyon 3 olmuyor benim bildiğim.Version 3 böyle oluyorEkli dosyayı görüntüle 12092
Versiyon 2 de var onda hiçbir şey değişmiyor ", Versiyon 3'te böyle oluyor, Versiyon 4'te de 1 ile aynısını oluyor. Bendeki bu şekilde.Versiyon 2 olanlar da versiyon 3 olmuyor benim bildiğim.
Veya tam tersi.
Aynen, birinde olan diğerinde olmuyor derken bir değişiklik olmuyor demek istemiştim eksik yazmışım.Versiyon 2 de var onda hiçbir şey değişmiyor ", Versiyon 3'te böyle oluyor, Versiyon 4'te de 1 ile aynısını oluyor. Bendeki bu şekilde.
Doğru şimdi anladım, karbon olan ekranda turuncuyu açamamıştık biz de.Aynen, birinde olan diğerinde olmuyor derken bir değişiklik olmuyor demek istemiştim eksik yazmışım.![]()
bende de aynı hata oluyor. turuncu karbon tema yapamadım . araç 2015 temmuz üretim highlinebilen var mi acaba @Recep Gül hata veriyor adaptasyondan yaptigimda. Codinge girdim o bahsettiginiz byte 18 i bulamadim bende byte 15 e kadar var. Bir fikriniz var mi ?
Ekli dosyayı görüntüle 32299
Arac ekrani bu. Renkli yaniKadran'ınınz renki ekran mı hocam ? Araç bilgilerini verirseniz yardımcı olmaya çalışırım. Bu arada versiyon 4 bazı araçlarda olmuyor. Yani ordaki seçeneklerde Versiyon 1-2-3-4 diye gider ama 4 ü seçtğinizde bu uyarıyı verir. Sizdede 4 mü seçili.
Hocam tam olarak emin değilim, fakat security access girip denediniz mi? Teyp ekranını değiştirebiliyor musunuz? GTI GTE ?Arac ekrani bu. Renkli yani![]()
-Version 1 (secili olan deger)
-version 2
-version 3
-Not Available
Olarak 4 secenek var. Yani version 4 yok. Ve hangisini secersem seceyim out of range hatasi veriyor.
acaba byte bit degerlerinden falan mi yapmak gerekiyor.
arac 2012 highline
Ekli dosyayı görüntüle 32302