@Orhan Hoca'm, Comfortline için de geçerli midir bu kodlama ?
@Orhan Hoca'm, Comfortline için de geçerli midir bu kodlama ?
U ları söndürüp sadece sinyalleri yakabiliriz. Leuchte 2-3 de (6) veya kullandığın kablo 16.8-17.1 ise Dimwert AB2-3 kanallarında ki volume değeri 100 dür onu 0 yaparsan olur. Anlatım karışık geldiyse bağlanınca ara Hocam.Bu ayarı yapınca far anahtarı sadece 0 konumundayken gündüz farları kapanıyor bütün konumlarda kapanmasını yapabilir miyiz? Bir de Amerikanlar açık bende u ları söndürüp sadece sinyaller açık kalacak şekilde bir kodlama mümkün mü?
Ekli dosyayı görüntüle 12567
Işık kanallarında herşey mümkün hocamBu ayarı yapınca far anahtarı sadece 0 konumundayken gündüz farları kapanıyor bütün konumlarda kapanmasını yapabilir miyiz? Bir de Amerikanlar açık bende u ları söndürüp sadece sinyaller açık kalacak şekilde bir kodlama mümkün mü?
/monthly_2017_08/598abb1c92839_WhatsAppImage2017-08-09at10_30_14.thumb.jpeg.69b656ea4444e3dba8ab552b19f66dcc.jpeg
Yukarıda yazdığımı yapın Hocam Amerikanlar gündüzde yanıyor mu o şekilde mi kodlu.Ben sıfır konumunda u LED'ler sönsün Amerikan parklar yansın istiyorum kodlaması nasıl olur ?
çıkmıyor onlarda hocamSelamlar.
Aşağıdaki menüde yer alan seçeneği aktif yaptım. Sistem kabul etti. Ancak radyodaki menüde çıkmıyor seçenek. Radyom çinden gelen 6.5 lik radyolardan.... aracım 2017 trendline...
Başka birşeyler mi yapmam gerekli acaba?
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
"Onlarda" derken radyoyu kastettiniz değil mi?
Evet Hocam, çinli ekranlarda birkaç özellik yok malesef."Onlarda" derken radyoyu kastettiniz değil mi?
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Teşekkürler..Evet Hocam, çinli ekranlarda birkaç özellik yok malesef.