Hocam hangi ildesiniz siz ?Ahmet hocam sadece iş soketle bitmiyor.BCM ye kablo çekilmesi gerekiyor.Ayrıca makyajlı kasa golflerin BCM leri bizim araçlardan farklı.7.5 ların soket sokete uyumu var.Keşke dediğiniz gibi sadece soketle olsa.İlave çekilecek kabloların BCM de hangi konmektöre gireceğini bilmiyorum sorun burada artı olarak bu bağlantılar bittikten sonra kodlama yapmak gerekiyor(vagcom) yoksa kablo çekmekte bir işe yaramıyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
BalıkesirHocam hangi ildesiniz siz ?
Değerli AAA hocam, Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşama özlemi var galibaBalıkesir
Montajı ben yapacağım hocam.
Amerika Birleşik Devletleri'ne hayranlık var galiba hocam [emoji4]
Profilinize doğru bilgiler girmeniz faydalı olacaktır.
Konuya dönecek olursa;
Stoplar konusunda yardımcı olabilirim ancak montajı kim yapacak, elinden bu işler ne kadar geliyor onları öğrenmem lazım, yanlış bişey yapıp yakmasın sonra arabayı.
Mailinizi yazabilir misiniz. Göndereyim gerekli bilgileriMontajı ben yapacağım hocam.
özelden attım hocamMailinizi yazabilir misiniz. Göndereyim gerekli bilgileri
MSE hocamla iletişime geçtim.Teşekkürler[mention=8947]gingerbits26[/mention] Hocam [mention=431]necati[/mention] ve [mention=120]MSE[/mention] Üstatlarımızla iletişime geçiniz onlar size yardımcı olacaklardır.
Hocam maili gönderebildin mi?Mailinizi yazabilir misiniz. Göndereyim gerekli bilgileri
Evet gönderdimHocam maili gönderebildin mi?
Hocam eğer sizin için bir sorun yoksa özelden telefonunuzu paylaşabilirmisiniz.Bu arada destek için çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.Evet gönderdim