Değerli arkadaşlarım sizler için yeni teslim almış olduğum aracım ile ilgili ilk değerlendirmelerimi Passat a geçme fikri olan arkaşlar için ve genel bir kıyaslama yapmak adına paylaşmak istedim. Öncelikle paket içeriğinden bahsedeyim araç Passat paket led gündüz sürüş farları led önfarlar 8 inch app Connect li ekran var önceki aracım golf comfortline idi ancak dolu bir araçtı. Golften sonra biraz boş geldi açıkçası ama yine de tatminkar yeterli malzeme kalitesi golfte sanki daha iyiydi daha premium hissettiriyordu o konu da da golfü daha iyi buldum. Yol tutuş konusunda golfte dijon jantlar vardı daha iyi yol tuttuğunu düşünüyorum 16 jantlı Passattan konfor konusunda ise passat belki de jant ve lastikten kaynaklı çok daha yumuşak geldi. Park manevra konusunda golf çok kompakt ve yormayan bi araçtı bunda 2-3 manevra fazla yapmam gerekiyor boyutları itibariyle. Gelelim can alıcı noktaya motor tek kelime ile Harika dsg ile uyumu müthiş (Manuel’den sonra dsg çok iyi geldi bu arada) aracı çok güzel yürütüyor. Yakıt tüketimi 1.2 golf ile ilk 100 km deki izlenimlerimden aynı olacak gibi geliyor. Benim gibi bagaj ihtiyacı olup nispeten makul fiyatlı vag grubu araç isteyeler için ideal olduğunu düşünüyorum.