Orhan
Üye
- İsim
- Orhan
Deniz hocam sorun hala devam ediyor mu?Bekliyorum
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Deniz hocam sorun hala devam ediyor mu?Bekliyorum
Orhan Hocam konuyu idrak edemedim ilk önce. Eski mesajlara baktım da öyle hatırladım valla hiç bakmadım ondan sonra. Bende unutmuşum açıkçası. Yarın bakayım da yazayım hocam.Deniz hocam sorun hala devam ediyor mu?
akün bayağı yol aldı . inş yüzdesi gözüküyordur artık. yoksa sıfır aküden oluyor akü dolu olduğu için çıkmıyor ihtimali boşa çıkar. bunu test etmiş oluruz.Orhan Hocam konuyu idrak edemedim ilk önce. Eski mesajlara baktım da öyle hatırladım valla hiç bakmadım ondan sonra. Bende unutmuşum açıkçası. Yarın bakayım da yazayım hocam.
Eren Allah iyiliğini versin ya bu işi biliyoruz zaten. Bende kodlaması falan var onu videoya alacan sandım. Bende aynı şeyi yapıyorum ama bende rakam görünmüyor. Bugün bakacaktim tekrar ama unuttum.
Valla Abi bende zaten göründüğü için kodlama hiç aklıma gelmedi de, evde ki inşaat işleri bitsin müsait bi zamanda onu da çekerim.
Sabah bakayım dedim. Bastım tuşa saat geldi sonra servis dedi. Akü durumunu direkt pas geçti. Bende şaşırdım. Akşam tekrar bakacam.Valla Abi bende zaten göründüğü için kodlama hiç aklıma gelmedi de, evde ki inşaat işleri bitsin müsait bi zamanda onu da çekerim. [emoji4]
Böyle olunca kontağı aç kapa çıkar tekrar dene Abi. Bende işe yarıyor bu kombinasyon.Sabah bakayım dedim. Bastım tuşa saat geldi sonra servis dedi. Akü durumunu direkt pas geçti. Bende şaşırdım. Akşam tekrar bakacam.