Nasıl bir ekran çıkıyor hocam ?mandufla dedi:@Orhan Hoca
Orhan Hocam ben hala göremiyorum bu SOC değerini. Bunun bir kodlaması falan yok değil mi hocam?
kodlaması yok hocam. basılı tutun akü yazısını görünce bırakın açılıyor.mandufla dedi:@Orhan Hoca
Orhan Hocam ben hala göremiyorum bu SOC değerini. Bunun bir kodlaması falan yok değil mi hocam?
Maalesef ben göremiyorum hocam. Servise de bildirdim durumu. Ama çare yok.Orhan Hoca dedi:kodlaması yok hocam. basılı tutun akü yazısını görünce bırakın açılıyor.@Orhan Hoca
Yok Muhammed hocam. Görüntü şu şekil. ---%MSE dedi:Nasıl bir ekran çıkıyor hocam ?@Orhan Hoca
Ben az önce geldim araçtan. %40 kaldı
Sent from my iPhone using Tapatalk
kapılar ve kontak kapalıyken basılı tutuyorsunuz değil mi? önce anlık km sıfırlanıyor, saat ve akü yazısı çıkınca basılı tutmayı akü yazısını görür görmez bıraktığınızda ekran açılıyor.mandufla dedi:Maalesef ben göremiyorum hocam. Servise de bildirdim durumu. Ama çare yok.kodlaması yok hocam. basılı tutun akü yazısını görünce bırakın açılıyor.@Orhan Hoca
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen dediginiz gibi yapıyorum ama nafile hocamOrhan Hoca dedi:kapılar ve kontak kapalıyken basılı tutuyorsunuz değil mi? önce anlık km sıfırlanıyor, saat ve akü yazısı çıkınca basılı tutmayı akü yazısını görür görmez bıraktığınızda ekran açılıyor.Maalesef ben göremiyorum hocam. Servise de bildirdim durumu. Ama çare yok.kodlaması yok hocam. basılı tutun akü yazısını görünce bırakın açılıyor.@Orhan Hoca
Yalnız değilsiniz hocam Hüseyin'de de aynı sorun vardı. Belki %100 demektir o [emoji2] geldiğimde akünün canını alalım düzelir belki [emoji4]mandufla dedi:Yok Muhammed hocam. Görüntü şu şekil. ---%Nasıl bir ekran çıkıyor hocam ?@Orhan Hoca
Ben az önce geldim araçtan. %40 kaldı
Sent from my iPhone using Tapatalk
%100 de olsa gösterse de bilsek ya. s=s20mandufla dedi:
Bende aynı düşüncedeyim Orhan Hocam. s=s20Orhan Hoca dedi:%100 de olsa gösterse de bilsek ya. s=s20