O folyo bir sebebten ötürü sökülmek istendiği zaman (siz veya 2. sahibi tarafından) boyayla birlikte gelecektir.!! Bu da aracın tavanın durup dururken boyanması anlamına gelir., Folyo kaplamadan önce folyo yapılacak bölgeye 2 kat wax (cila) atılıp sonrasında folya kaplanmalı., yoksa sonuçları kötü sonuçlanır!@krym hmm anladım peki hocam sadece tavanı parlak siyah kaplatsam ne olur ki, zaten sökmem güzel görünüyor her türlü siyah tavan, oluşacak renk farkı çok da önemli değil sökmeyeceğim için, satarsam da alacak adam böyle alsın tertemiz araç tavanı kaplı diye almayacaksa yapcak bir şey yok
Hocam şimdi sordum kullandığımız folyo llumarın ki değilmiş stekinmiş . 500 tl civarı çıkar diye düşünüyorum diğer folyolara göre ciddi pahalı fakat uzun süre kullanabilirsiniz . Ruhsata işletmeyip trafikte sıkıntı olursa mecbur söktürmeniz gerekir buda 500 tlyi çöpe atmak demek oluyor .@mbonat Teşekkür ederim hocam önerileriniz için aracım temiz 2017 model dizel otomatik 30binde o yüzden değiştirmeye kıyamıyorum, llumar ppf ile orjinal cam tavanlardaki boyut kadarını kaplatsam yine de fiyat çok mu çıkar ya :/