Ayarı vag com ile tüm camlar şeklide düzenleyebiliriz. Tabi kanalı bulmak lazım. Ya da eski ekran bağlanır ayar yapılır geri bu ekran takılır
Evet eren hocam ablamin arabası hala söyleniyor kendi arabana yaptin benim arabayi yapmadin diye )Hocam hatırlayamadım valla inanın. Ama bu özelliği kodladıysak bu kodu yapmışızdır. Başka bir kod yok. Ablanızın aracı mıydı Passat ?
Hocam Muhammed Abi'den destek alalım. @MSE Abi bu aşağıda ki kısmı anlaamadım?Evet eren hocam ablamin arabası hala söyleniyor kendi arabana yaptin benim arabayi yapmadin diye )
IDE08542-IDE02022-Access control 2-Comfort opening,not active
IDE08542-IDE02021-Access control 2-Comfort closing,active
@MSE Hocamın söylediğine göre bu kodlar ile yapılıyormuş ben yarın deneyeceğim. Benim şu an kapatma aktif kapanıyor, ama açılmıyor kanallara baktığımız zaman zaten opening not active gözüküyor onu active yapacağım. @yusuf @umitbt
Konu başladığındaki cam tavanın açılmasından mı bahsediyoruz yoksa normal camların açılmasından mı ?Passatta denedik olmadı Abi.
Konu başı.Konu başladığındaki cam tavanın açılmasından mı bahsediyoruz yoksa normal camların açılmasından mı ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi