Ender dedi:Hocam iyi güzelde ayna donarsa Araba zaten donar ☺
kodladıktan sonrası için mi konuşmanız yoksa benim araçtaki gibi hali hazırda olan katlanır ayna içinmi? buna bir netlik kazandırısak gerisi kolayMSE dedi:Ender hocam ilk mesajda video mevcut. Önce kilitliyorum aynalar sabit kalıyor. Sonra kilitleme tuşuna basılı tutuyorum. Açık olan camlar kapanırken aynalar da katlanıyor.2015 model benim arac mesela. ben ekrandan katlanır aynayı tik edip iptal kınumuna aldım fakat aracı kitlerken sürekli basılı tutmama rağmen kapatmadı. üst üst 2 defa basarak denedim yine olmadı. şayet bu kodla bu mümkünse o zaman kullanışlı olabilir. denemedim kodu deneyen ve bu şekilde sonuç alan olursa paylaşırsa sevinirim. teşekkürler iyi forumlar.
Gelir hocam. Hatta vergi dahi ödemezsiniz %99. Üzerine düşük fiyat yazarlar sorun olmaz.Yunus Emre dedi:@yusuf hocam alixpressten katlanır ayna alsak gelirmiki
İstanbulda apo usta yapar. Başka ender yapar belki. Başka da bilmiyorum.Yunus Emre dedi:@yusuf baktim 230 dolar civarinda alirim montaji kim yaparki acaba
Muhtemelen soket sokete sök tak onlar. Gerisi vag com ile kodlama. bir usta takar ama kodlama gerekir.Yunus Emre dedi:@yusuf oto elektrokcisimi anlar hocam bu isten istanbula gelme imkanim yok cunku
Kaskoya işlettim. Doğuş oto ya gittim araçta katlanır ayna görünmüyor dediler normal ayna veririz dediler bende katlanır ayna farkınıda işletmiş olduğum miktardan alırsınız dedim ama adamlar iş bilmiyorkiyusuf dedi:
hocamın bu tecrübeli paylaşımı bir daha doğruluyor ki opsiyonları ihmal etmeden kaskoya işletmek lazım zamanında.necati dedi:Kaskoya işlettim. Doğuş oto ya gittim araçta katlanır ayna görünmüyor dediler normal ayna veririz dediler bende katlanır ayna farkınıda işletmiş olduğum miktardan alırsınız dedim ama adamlar iş bilmiyorki
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Hocam videodaki çalışma şekli kodlama sonrasına aittir.Ender dedi:kodladıktan sonrası için mi konuşmanız yoksa benim araçtaki gibi hali hazırda olan katlanır ayna içinmi? buna bir netlik kazandırısak gerisi kolayEnder hocam ilk mesajda video mevcut. Önce kilitliyorum aynalar sabit kalıyor. Sonra kilitleme tuşuna basılı tutuyorum. Açık olan camlar kapanırken aynalar da katlanıyor.2015 model benim arac mesela. ben ekrandan katlanır aynayı tik edip iptal kınumuna aldım fakat aracı kitlerken sürekli basılı tutmama rağmen kapatmadı. üst üst 2 defa basarak denedim yine olmadı. şayet bu kodla bu mümkünse o zaman kullanışlı olabilir. denemedim kodu deneyen ve bu şekilde sonuç alan olursa paylaşırsa sevinirim. teşekkürler iyi forumlar.