Tuna Orul
Yeni Üye
- İsim
- Tuna
Çok teşekkür ederim hocam sağolunAramıza hoşgeldiniz Hocam, aracınız hayırlı olsun.
Çok teşekkür ederim hocam sağolunAramıza hoşgeldiniz Hocam, aracınız hayırlı olsun.
Hoşgeldiniz renkten pişman olmassınız bide cam tavan varsa tadından yenmezHerkese merhaba,
Hem aranıza hem vw dünyasına hem de golf dünyasına yeni katılıyorum. Katıldım denilemez, aracı bu hafta içinde teslim alıcam inşallah.
Ben de umduğumu değil bulduğumu alarak, kurşun gri 1.4 TSI DSG Allstar aldım. Rengi canlı hiç görmediğim için internette araştırıyordum. Bu yazı moralimi düzeltti, görseller de çok hoşuma gitti, iyiki beyaz değil kurşun gri tercih etmişim diyorum.
Teşekkürler hoş bulduk. Malesef cam tavan yok hocam, bu renge baya yakışıyormuş sanırım resimlerden görünce anladım.Hoşgeldiniz renkten pişman olmassınız bide cam tavan varsa tadından yenmez
Bir pasifik mavi ve madrid jant resmi paylaşayım sizler için hocamHB araçlarda siyah renk biraz aracı göz yanılsamasıyla birlikte küçük gösterme eğiliminde oluyor, koyu renk olduğundan araç hafif kirlendiğinde keskin hatları net fark edemiyorsunuz ve bazı durumlarda eski kasa yanılsamaları oluyor. tabi siyahın hayranları var elbette. her aracın bi özgü rengi vardır. Honda Civic tek renk kesinlikle beyaz gerisi tırt. seat leon kırmızı, Mercedes CLA siyah/kırmızı ve golf lansman rengi pasifik mavi/tungsten gri bence. ama oyum pasifik mavi/bej iç döşeme/Madrid 17 jant derim...
Hey gidi hey. Teşekkürler Ümit Hocam[mention=208]Ender[/mention] hocama saygılar... anılar canlansın
Ortadirek mod arabadan gına geldi,şöyle bir highline'ım olsun da varsın kiremit renk olsun.Son 3-5 ayda şu kiremit golflere biraz burun kıvarmadık desek yalan olur
Hep nerde o eski "gün batımı "golfler dendi
Güneş/ışık oyunları/yansıma insan gözü yanılsamaları
Şu kiremit?? bu resimlerde sınıfı geçer pozlar vermiş ilginç??
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-mutlular-dan-0-km-golf-1.5tsi-highline-cam-tvn-pluskis-pkt-plusgeri-grs-821507106/detay