Doğan hocam. O menü çıkmıyor ama siz o bytteki ikinci biti 1 yapın. Sağ tarafta ilki 0. Bit olur. Yani sağdan 3. Yeri bir yapın. Enter basıp kapatın do it deyin@fcsrn hocam o menü çıkmıyor maalesef. Ondan kafam karıştı.
Denedim hiç bir ise yaramadı@dgn Ben bu kodlamayı yapmadım Hocam. İlk defa görüyorum. İlk deneyen ve sonucu bizimle paylaşan olabilirsiniz.
539 786 93 61 ulaşın yardımcı olurum@yusuf Hocam anlamadım desem kızmazsınız umarım. Pek kafam basmıyor bu işe. Ayrıca ilk 3 kodlamaya ragmen menude rain closing ayarı cıkmadı.
539 786 93 61 ulaşın yardımcı olurum
Değerli Hocam, Car Menüsü, Açma Kapatma, Konforlu Açma seçeneğinden Tümü'nü seçmeniz yeterli, yaptığımız kodlama bu seçeneği kapatıyor.Bu kodlamayi yaptiktan sonra sanirim kumandadan camlari acma ozelligim kayboldu. Kapatma tusunca basili tutunca kapatiyor ancak acma tusunda hic tepki vermiyor.
Ankara'da gönüllü dostlarımız mevcut, aşağıda ki linkten Ankara'da olan Hocalarımızla irtibata geçebilirsiniz.Bu kodlamayı Ankarada yapabilen varmı acaba yardımcı olsa keşke bir hocamız