Orijinal kablo isteyen kodlama değil mi Rain closing, Orhan Abi? Bende yapmadık.Orhan Hoca dedi:samsunda octaviası olan göktuğ kardeşımizin aracında da aktif etmiştim. öyle hatırlıyorum.Ender hocam yap artık şu Rain closingi. Biliyorsun Octavia arıyordum. Sırf şu rain closing yüzünden Superb aldıracaksınız bana. @Ender
göktuğ ne dersin?
@gdervisoglu
yaptık diye hatırlıyorum göktuğ. golfte elimizdeki kabloyla kodlamayla olmayan senin araçta olan bir kod açmıştık.gdervisoglu dedi:Orijinal kablo isteyen kodlama değil mi Rain closing, Orhan Abi? Bende yapmadık.samsunda octaviası olan göktuğ kardeşımizin aracında da aktif etmiştim. öyle hatırlıyorum.Ender hocam yap artık şu Rain closingi. Biliyorsun Octavia arıyordum. Sırf şu rain closing yüzünden Superb aldıracaksınız bana. @Ender
göktuğ ne dersin?
@gdervisoglu
hangisiydi acaba hatırlayamadım Orhan Abi s=bilmemOrhan Hoca dedi:yaptık diye hatırlıyorum göktuğ. golfte elimizdeki kabloyla kodlamayla olmayan senin araçta olan bir kod açmıştık.Orijinal kablo isteyen kodlama değil mi Rain closing, Orhan Abi? Bende yapmadık.samsunda octaviası olan göktuğ kardeşımizin aracında da aktif etmiştim. öyle hatırlıyorum.Ender hocam yap artık şu Rain closingi. Biliyorsun Octavia arıyordum. Sırf şu rain closing yüzünden Superb aldıracaksınız bana. @Ender
göktuğ ne dersin?
@gdervisoglu
bu kadar hatırlıyorum ama hangisiydi?
tamamdır. :'(gdervisoglu dedi:@Orhan Hoca Hayır Orhan Abi denemedik hiç Orijinal kablo ile açılıyor diye biliyorum bizde farklı değildir.
Ender hocam farklı gördüğünüz nedir acaba ? Paylaştığınız ekran görüntüsü benim araçta gördüğümden farksız gibi.Ender dedi:Bugün 12. 12 kablo ile tekrar denedim farklı bir resime ulaştım 14.10.2 den farklı yani. Halen çözemedim ama
One Life Live it.!!!
bende 12 de görememiştim 14 de gördüm. do it yaptığımda kabul ediyordu ama aktif etmiyordu. tekrar kontrol ettiğimde yine tıksız görüyordum.Ender dedi:Seçili olan kısım. 14.10 kablo da bunu görmemiştim. 12.12 ile görebildim. İşaretli olan mavi kısım seçenekleri yani.
One Life Live it.!!!