alpay ipekgil
Üye
- İsim
- alpay
Bu kodlamayı İzmirde yapan veya yaptıran arkadaş varmı Bana yardımcı olurmu ?
Murat hocam forumda gönüllümüz hocam onunla bir buluşma yapmanız lazım. elindeki kablo sürümü sizin araca uygunsa tabiki. 12.12 ve 14.10 kablolar bu özelliği aktif edemiyor. 15.7 ile aktif eden arkadaşlar mevcut. olmazsa servis kablosuyla aktif etme püf noktaları konu içeriğinde mevcut. :'(Bu kodlamayı İzmirde yapan veya yaptıran arkadaş varmı Bana yardımcı olurmu ?
İlginize teşekkür ederim murat hocama nasıl ulaşırım tel varmı sizde bende 2015 de aldığım 1.6 TDI 105 beygir Golf 7 varMurat hocam forumda gönüllümüz hocam onunla bir buluşma yapmanız lazım. elindeki kablo sürümü sizin araca uygunsa tabiki. 12.12 ve 14.10 kablolar bu özelliği aktif edemiyor. 15.7 ile aktif eden arkadaşlar mevcut. olmazsa servis kablosuyla aktif etme püf noktaları konu içeriğinde mevcut. :'(
@MRT BSRN
uygulamayı denediniz çalışıyor yani. bu 15 sürüm kablonun katkısı mı?@ugurgoncu_02 bugün 2016da açtım daha önce 15de de açmıştım.
Hocam 14 ile kodlama açılmıyordu. 15.7 ile başarısız kodlama olmadı. Çalışır mı bilmemuygulamayı denediniz çalışıyor yani. bu 15 sürüm kablonun katkısı mı?
servise muhtaç etmemesi çok iyi olmuş.
deneme yapmak lazım hocam. bilgi bekliyoruz.Hocam 14 ile kodlama açılmıyordu. 15.7 ile başarısız kodlama olmadı. Çalışır mı bilmem
2014'lerdeki sensör RLFS ve çalışması lazım hocam, bende çalışıyor ama cam tavanı kapatmıyor.Benim 2014 Golfde çalışmadı bu kodlama, 2011 Jetta comfortline da çalışıyor. Kodlamayı 14 kablo ile yaptı Ender hocam.@Ender hocam, yağmur sensörlerini değiş tokuş etsek Golfte çalışır mı Rain closing?
Hocam cam tavan sorununu çözersem paylaşacağım. Açıkcası şu sıralar pek ilgilenemiyorum.@MSE hocam. Trabzondan Cüneyt arkadaşımızın 2014 Highline aracında da bu özellik çalışıyor ancak sunroof kapanmıyor sizin aracınızda ki gibi. Yalnız kodlamayı aracın önceki sahibi yaptırmış. Benim aracım 2014 1,4 tsi Highline, 2015 Ocak trafiğe çıkışlı. 2014 Kasım ayında sıfır olarak satın aldığım 1,2 tsi comfortline sürüş konfor +ışık paketli aracımdan farklı olarak bu araçta auto hold emniyet kemerinden bağımsız çalışıyor. Sanırım yazılımları farklı. 1,2 emniyet kemeri takılı değilse el frenini bırakıp hareket etmenize izin vermezdi, aynı şekilde aracı stop edip inmek istediğinizde el frenini otomatik olarak çekmezdi. Şuanki aracım ise emniyet kemerinden bağımsız olarak el frenini otomatik olarak çekip, bırakıyor. Bu durumda yazılım değişikliğine işaret eder diyor. Gerçi bunun Rain closingle bir ilgisi var mı bilmiyorum ama yeni kablo ile de bi denemek lazım diye düşünüyorum.