Ustad,@HONEY ön j farlar aydınlatma iyi olsunda arka led stoplar çok ta önemli değil. Bende düşünüyorum ciddi olarak
Frene basınca da güvenlik olarak da bir fark olmalı bastığımızda uyarmalı arka da çok önemli
Ustad,@HONEY ön j farlar aydınlatma iyi olsunda arka led stoplar çok ta önemli değil. Bende düşünüyorum ciddi olarak
Nerede taktırıyorsunuz acaba.Hangi ampulleri kullanacaksınız.Ben yarın taktırıyorum inşallah çift L farları. Dinamik stopları şimdilik erteledim. Halihazırdaki aracım comfort 7.5 arkalar zaten led. görünümü de fena değil. ilerde taktırabilirim ama kayan ledlilerden.
Maşallah. Rabbim kazasız belasız güle güle binmeyi nasip etsin hocam.Merhaba Çift j ledleri Yunus Adil Gümüş taktı. Kayan sinyalli çok hoşuma gitti. Ancak kısa led ampüllerini değiştireceğim performansı iyi değil şu anda takılı olanın. Sisleri de led yaptık uyumlu oldu. Aracın gizli özelliklerini de açtık.İlgisine emeğine çok teşekkür ediyorum Yunus kardeşimin.
Jant lastiklerimi de sıfır dijonlarla değiştirdim.
App plaka, pleksi plakalık, cam filmleri daha önce yapılmıştı.
Piano black ayna kapaklarım, metal pedal seti, carplay teybim de gelmek üzere çinden.
Aracımı daha çok sevdim bu şekliyle. İleride de kayan sinyalli stop ve ACC yaptırmaya niyetim var.
Allah herkese gönlündekini versin.
/monthly_2019_10/031ECEEB-0EFB-463C-8186-2439820744B8.thumb.jpeg.92cce505eebcd96b7ad222621eba9a60.jpeg