- İsim
- Golf 7.5 Atlantic Blue
Kesinlikle bende atölye semih oneririm ama sirf cift j yansin diye orjinal fari acmak kapatmak ilerde bugu sorunu cikarabilir[mention=12935]Berkan[/mention] atölye semih bu konulara bakıyor hocam bir internetten araştırıp bakın çok iyi iş çıkarttığını duydum. muhtemelen sizin tek j farı sadece içini açıp diğer tarafada led şerit çekerek halledecektir.
@Berkan Orijinal farınızdaki ampulleri tayvan çift j fara aktardınız diyelim, aynı aydınlatma performansını alabileceğinize inanıyor musunuz?Herkese meraba bütün yorumları tek tek okudum ama soruma cevap bulamadım şunu sormak istiyorum.aracım 2019 highline tek j far ben çift j fara geçmek istiyorum kendi farımdaki ampulleri çift j ye geçirebiliyormuyum? Yoksa extra ampul mü almam gerekicek. Ben aydınlatmasından aşırı memnunum başka bi ampul takmak istemiyorum ??? Çift j farı alıp benim farın içindekileri ona geçirip devam edebiliyormuyum nolur evet diyin )
Bu soruları yetkile servise sorsanız daha net cevap alırsınız. Bende arabayı ilk aldığım zaman sizin gibi çift j yapmak istiyordum servisi aradığımda nedenini hatırlamıyorum ama çift j değişim yapmadıklarını belirtmişlerdi.Beyler ben orjinal farımı açtırmak istemiyorum zaten orjinali paketleyip eve koyucam ama çift j far alıp eski farımın ampullerini ona takabiliyormuyum uyum sağlıyormu benim bunu öğrenmem lazım extradan led falan almak istemiyorum yani durduk yere bi 1000 lira daha açılmaya gerek yok