ByCiHaT Üye Katılım 29 Ara 2018 Mesajlar 141 Tepkime puanı 44 İsim Cihad 9 Eki 2019 #2 Günaydın, Sabah arabaya bindiğmde paspas yağlanmıştı takip ettiğimde ise debriyajın üst tarafından döşemeden akmıştı. arkadaşa sordum, debriyaj üst merkezinden kaynaklı dedi. Nedir bu neden olmuştur fikri olan varmı ? Fotoğrafları ekliyorum. Moderatör tarafında düzenlendi: 9 Eki 2019
Günaydın, Sabah arabaya bindiğmde paspas yağlanmıştı takip ettiğimde ise debriyajın üst tarafından döşemeden akmıştı. arkadaşa sordum, debriyaj üst merkezinden kaynaklı dedi. Nedir bu neden olmuştur fikri olan varmı ? Fotoğrafları ekliyorum.
Umit_Akkaya Katılımcı Üye Katılım 24 Haz 2016 Mesajlar 740 Tepkime puanı 373 Konum Denizli İsim Umut-mk7 9 Eki 2019 #3 Ayni sıkıntı @bf417 arkadaşın aracında da olmuştu bir göz atın isterseniz Upvote 0
KS KS ByCiHaT Üye Katılım 29 Ara 2018 Mesajlar 141 Tepkime puanı 44 İsim Cihad 9 Eki 2019 #4 Ümit Akkaya dedi: Ayni sıkıntı @bf417 arkadaşın aracında da olmuştu bir göz atın isterseniz Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam. Aynı problemi yaşıyorum. yarın götürecm aracı. Upvote 0
Ümit Akkaya dedi: Ayni sıkıntı @bf417 arkadaşın aracında da olmuştu bir göz atın isterseniz Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam. Aynı problemi yaşıyorum. yarın götürecm aracı.