@calik Cevaplar
Yumurta Radar'ın herhangi bir dezavantajı yoktur, aksine avantajları vardır, sadece daha pahalı olduğu için daha ucuz olan Düz Radar'a geçti VW. Algılama mesafesi daha uzun ve hassasiyeti daha yüksektir, normal şartlarda parametreleriyle oynanmazsa düz radar kamera olmadan 160km/s e kadar ayarlanabilir, yumurta radar ise 210 km/s'e ayarlanabilir. Ben araç düz radar desteklediği halde yumurta radar taktım, hatta bi tane de ne olur ne olmaz temin etmek zor olur diye sıfır yedek aldım duruyor evde
Son nesil düz Radar'larda tepkiler vs daha iyi diye bi rivayet var ama her türlüsünü kullandım, fark varsa da anlamak çok çok güç. Sadece yeni nesil şerit takip kamerası ile birlikte kullanıldığında yeni nesil düz radar'ın avantajları var ama zaten sizin araçta o nesil radar çalışmaz.
Yumurta radar tam fonksiyon çalışması için H10 olması gerekir, Düz H04/H05 radar dur-kalk desteklemeyebilir (bundan emin değilim) mesela, ama H10 Yumurta radar destekler.
ACC Yapılması için ilker34 hocamın'da dediği gibi Cruise Lisansı gerekmez. Tuş takımını Mode Tuş'lu alırsanız hız limitleyici de gelir.
Radar ızgaraya takılacağı için mutlaka ısıtmalı model olmalı (eski tipler zaten öyle) ve radar braketini de almalısınız.
Daha önemlisi tampon demirine radar'ın takılacağı bir parça kaynaklanacak yada radar takılacak tip tampon demiri almalısınız.
Ön alt panjur şart değil, mevcut panjur'un radar'a denk genelen kısmı düzgünce kesilebiliyor.
Bu tip radar'da mekanik kalibrasyon yapılıyor, bunun sağlıklı yapılması için özel kalibrasyon panosu lazım, aksi takdirde açılar vs tam olmaz ve sorun çıkarabilir.